Тополчани наставили серију победа

Фудбалери ТСЦ-а наставили су низ победа, после велике борбе успели су да савладају великог дужника Радник из Сурдулице.
lopta_u_mrezi_1
Фото: Dnevnik.rs

Додуше Тополчани су победили само с голом разлике, али су приказали квалитетну партију.  Кренули су силовито фудбалери ТСЦ -а расположени Ненад Лукић је већ у 3. минуту запретио када је упутио добар ударац, а голман Васиљевић избацио у корнер. Нападач Тополчана је мало касније имао сјанну прилику али је голман Васиљевић добро интервенисао. Бачкотополчани су били надмоћнији, више нападали. Гости су се углавном бранили и пви ударац према голману Филиповићу упутили су тек  у 36. минуту, али је вратар домаћег тима сјајно интервенисао.

Минут пре краја првог полувремена Тополчани су повели, Лукић је упутио дубинску лопту до Владимира Силађија који је из трка искоса са 18 метара погодио десни доњи угао.

Када су сви очекивали да ће домаћи отићи на одмор са голом предности дошло је до изједначења. Јовић је са седам метара погодио мрежу.

Само што је почеоло други полувреме шансу је имао Силађи, који  је са три метра шутирао али је Васиљевић је избацио лопту у поље , мало касније наопаснији фудбалер Тополчана је имао нову прилику, али је његов шут Васиљевић изблокирао.

 Покушали су и Сурдуличани, Костић је био у доброј прилици , али је  Филиповић био на месту. Одлука је пала у  84. минуту, када је  судија Широки досудио пенал за ТСЦ. Пејчић је срушио Сашу Томановића у петерцу, а судија је показао на белу тачку. Сигуран реализатор најстроже казне био је Лукић.

До краја утакмице Силађи и Дуроњић су имали шансе али нису били прецизни.

С. Стојиљковић

ТСЦ - Радник 2:1 (1:1)

СЕНТА: Градски стадион, играно  без гледалаца, судија: З. Широки (Смедерево), стрелци: Силађи у 44. Лукић у 82. (из пенала) за ТСЦ, а Јовић у 45. минуту за Радник. Жути картони: Грабеж (ТСЦ), Павлов, Ђорђевић, Пејчић (Радник).

ТСЦ: Филиповић, Варга 7, Скопљак 7, Томановић 7, Тумбасевић 7, Миличевић 7 (Ђурић 6,5), Силађи 8, Зец 7 (Арсенијевић 6,5), Бабић 7, Грабеж 7, Лукић 8 (Дуроњић).

РАДНИК: Васиљевић 7, Костић 7 (Стаменковић), Марковић (Пејчић 6,5), Дановски 6,5, Ђорђевић 7, Кричак 6,5, Стојановић 6,5, Јовић 7, Мичић 6,5 (Бојић 6,5), Митошевић 7, Павлов 7.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести