Тополчани поново на  правом колосеку

СЕНТА: Стадион Сенте, без гледалаца, судија: Максимовић (Београд). Стрелци: Миличевић у 33. Петковић у 43. Зец у 45. Бањац у 80. и Бабић у 87. минуту. Жути картони: Балаж (ТСЦ), а Крајишник, Кос, Цветковић, Мићевић и Перовић (Младост)
fudbal
Фото: pixabay.com

ТСЦ: Филиповић, Грабеж, Балаж (Скопљак), Бабић, Петковић, Сантрач (Тумбасевић), Томановић, Дуроњић (Ђурић), Миличевић, Зец (Силађи), Лукић.

МЛАДОСТ: Зечевић, Цветковић, Милошевић, Мићевић, Јовановић (Перовић), Крајишник, Јешић (Станисављевић), Милановић, Радивојевић (Бабић), Одита, Кос (Селенић).

ТСЦ - Младост 5:0 (3:0)

Фудбалери ТСЦ поново су заиграли како знају, и после сјајне игре победили су Лучанце убедљивим резултатом од 5:0. Од првог минута Тополчани су преузели иницијативу и опасно угрожавали голмана Зечевића, међутим лопта никако није хтела у мрежу. Најактивнији је био Дуроњић који неколико пута опробао свој шут, а у 24. минуту Лукић је главом погодио стативу. Међутим, само десетак минута касније ипак су фудбалери ТСЦ-а успели да поведу, Дејан Миличевић који је на јучерашњем мечу славио 100. наступ у плаво-белом дресу са 18 метара погодио десни горњи угао. У финишу првог полувремена

Тополчани су успели да сломе отпор Лучанаца и за само два минута да постигну два гола. Прво је Марко Петковић са неколико метара погодио мрежу, а после лепог паса Лукића и Ђуро Зец се уписао у листу стрелаца.

Слика на терену ни у удругом делу се није променила, после пет минута игре Лукић је погодио статицу, а у финишу сусрета Тополчани су још два пута погодили мрежу голмана Зечевића. Прво је Бањац у који је у игру ушао непосредно пре гола главом је погодио мрежу а коначан резултат је поставио Филиповић који је после корнера лако угурао лопту у празну мечу.

Г. К. - С. Ст.

EUR/RSD 117.0912
Најновије вести