Тренер Дејан Станковић честитао свим звездашима на титули: Морамо да подижемо лествицу

Фудбалери Црвене звезде, после утакмице без резултатског значаја са Проелтером (2:1), прославили су титулу са навијачима, уз поруку да ће је сдачувати и наредне сезоне.
fk crvena zvezda1, fonet
Фото: FoNet

- Честитам свим звездашима на титули:фудбалерима, навијачима, запосленима у клубу, спортским пријатељима... Када си у Црвеној звезди онда из године у годину мораш да потврђујеш квалитет и да тежиш трофејима. Очекује нас још много изазова, пут неће бити лаган, али нећемо одустајати. Морамо да подижемо лествицу из дана у дан. На нама је да свему ономе што нас чека у наредном периоду одговоримо на најбољи начин – поручио је тренер Дејан Станковић.

У слављу је учествовао и бивши стратег новог – старог шампиона Владан Милојевић, који је поставио темеље за ову титулу.

Фото: FoNet

- Све заслуге иду играчима. Они су шампиони, а ми смо им помагали да стигну до трофеја. Лепо је освојити титулу, заслужили смо је, били смо доминантни. Кад се сетим одакле смо кренули... Давно је био јун прошле године. Било је тешко и исцрпљујуће. У сваком случају, доминантно смо освојили титулу, а желим Звезди да тако буде и следеће сезоне. Уз то, искористио бих прилику да честитам и рођендан свим звездашима – рекао је Милојевић, осврнувши се при томе на 75. рођендан, како каже, свог клуба.

Првотимац Немања Милуновић сматра да је титула потпуно заслужена.

Фото: FoNet

- Сви људи у клубу су допринели до тога да освојимо титулу, као и навијачи који су били уз нас, бодрили нас, подржавали и давали нам ветар у леђа.Честитам свима којима је крв црвено-бела. Имали смо континуитет игара, велику бодовну разлику, играли најбољи фудбал у Србији и потпуно заслужено освојили 31. титулу првака државе – истакао је Милуновић.

Он је био презадовољан прославом која је уследила после меча са Пролетером.

- О прослави не треба трошити речи, то је нешто што ће се дуго памтити. Прошле године је такође било феноменално и посебан је осећај када изађеш пред велики број људи који ти аплаудирају. Заиста нам је после паузе због короне било најбитније да сезону приведемо крају и то смо урадили на прави начин. Сад следи заслужен одмор, а онда се враћамо да наставимо тамо где смо стали – поручио је Милуновић.

И. Лазаревић

Фото: FoNet

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести