ТРЕНЕР ФУДБАЛЕРА ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ БАРАК БАХАР нерасположен после пораза од ЧУКАРИЧКОГ У СУПЕРЛИГИ СРБИЈЕ

Иако се очекивало да ће фудбалери Црвена звезда након кикса против Вождовца лако да савлада остале ривале Чукарички их је непријатно изненадио и нанео црвено-белима други пораз у Суперлиги Србије 1:2. ,,Брђани" су одиграли храбро и занемарили су чињеницу да играју против изразитог фаворита. С друге стране Звезда је поново имала солидну игру и лопту у ногама, али је реализација била веома лоша.
1
Фото: ФК Црвена звезда

Тренер Звезде Барак Бахар није задовољан игром својих пулена.

- Два пута смо изгубили, ово је превише. Пришли смо озбиљно утакмици, без обзира на Лигу шампиона. Требало је озбиљније да одиграмо и оправдамо улогу фаворита. Једноставно нисмо ово очекивали, али то не мења много у нашем раду. Већ радимо на припреми следеће утакмице - јасан је Израелац.

Када је реч о дебију нових играча Барак је свестан да им је потребно време.

- Момци су тек стигли и хтео сам да их бавим у ватру да видим колико и шта могу. Није ништа забрињавајуће што је Ендијае промаши неколико зицера, али би наравно много боље било да не реализовао те шансе - кратко је објаснио Бахар.

С друге стране, помоћни тренер Чукаричког Милован Сикимић који је водио утакмицу бакон искључења Игора Матића је блистао од задовољства.

Свака част играчи који су одиграли одлично и испоштовали су све што смо замислили против овако јаке екипе. Пресудила је жеља, воља. Звездин квалитет није дошао до изражаја, јер су наши играчи урадили све што треба -  истакао је Сикимић.

В. Г.

EUR/RSD 117.0706
Најновије вести