ТРЕНЕР ВОЈВОДИНЕ БОЖИДАР БАНДОВИЋ ПРОЗВАО ИГРАЧЕ ЗА НАСТАВАК СЕЗОНЕ Сви играчи се одазвали на прозивку

Окупљањем у својој бази, на теренима ФЦ Вујадин Бошков у Ветернику, фудбалери Војводине започели су припреме за наставак такмичарске сезоне на два фронта, у суперлигашком и у такмичењу за национални Куп.
1
Фото: Dnevnik.rs

Пре првог тренинга на снегом прекривеним теренима, нови шеф стручног штаба Божидар Бандовић прозвао је 30-орицу играча на које рачуна за састав у наставку првенства. С обзиром на то да су и у данима такмичарске паузе самостално тренирали, у складу са упутствима стручног штаба Ранка Поповића, за очекивати је да играчи спремно дочекују изазове припремног периода. Вошин колектив тренираће у Новом Саду до 18. јануара, када је планирано путовање на Кипар где ће одиграти и неколико контролних утакмица.  

-Срећан сам да сам овде, Војводина је велики клуб и сваком тренеру је велика част да буде на челу њеног стручног штаба – рекао је Бандовић непосредно пре прозивке играча у свечаној сали ФЦ Вујадин Бошков.

Фото: Дневник.рс

– Желео сам да се вратим у Србију, за ангажман у Војводини никакав финансијски предуслов нисам постављао нити би тај сегмент могао да представља препреку мојој одлуци. Желео сам да будем део Војводининог повратка на место које јој и припада у хијерархији српског фудбала. Мој претходник Ранко Поповић поставио је стабилан основ за надградњу игре, на нама је да сваким даном напредујемо и да будемо још бољи, а да бисмо то постигли морамо да предано радимо, сложно и дисциплиновано. Уз неколико квалитетних појачања верујем да ћемо стићи до жељеног циља, а то је пласман у квалификације једног од европских такмичења.

Фото: Dnevnik.rs

Војводина наставак првенства, после 19 суперлигашких кола, очекује на седмом месту са осам победа и четири нерешена резултата, вредних 28 бодова, четири мање у односу на учинак екипе у претходној сезони у истом периоду. Такмичење у Суперлиги наставиће утакмицом са екипом лучанске Младости на Карађорђу, 10. фебруара.  Летос у Лучанима победника није било (2:2).  У четврт-финалу Купа Србије Војводина ће на пролеће гостовати код Чукаричког у Београду.

Л.Б-з

Фото: Дневник

EUR/RSD 117.1015
Најновије вести