Тренеру Бечејаца Савићу изгласано поверење

Резултати новајлије у фудбалском прволигашком друштву ОФК Бечеј 1918 нису према очекивању, али исход разговора на Управном одбору јесте.
branko savic becej
Фото: Бранко Савић, фото: Дневник

Отворено се разговарало о свему, али нема никаквих кадровских промена. Шефу стручног штаба Бранку Савићу и његовим сарадницима је изгласано поверење, а на њима је да у времену које долази нађу решење како изаћи из резултатске кризе и летаргије која је, очигледно, захватила играче.

„Рекао сам и остајем при томе да смо ангажовали изванредног стручњака и човека, али се неке коцкице нису сложиле и резултати су мимо очекивања. Свакодневно ћу бити у контакту са шефом стручног штаба и његовим сарадницима, како бисмо имали јасну слику на који начин ће да, условно речено, пробуди играче, који вредно раде на тренинзима, а када дође утакмица праве неочекиване грешке. Наравно, предстоје разговори и са играчима, за које мислим да вреде више од резултата које су забележили у минулих шест кола, да видимо шта они мисле о свему. Негативни резултати ће се, свакако, адекватно одразити и на њихова месечна примања“, кратак и јасан је рапорт са седнице Управног одбора спортског директора Дејана Станојева.

Иако остварени резултати, поготово на домаћем терену, никога не остављају равнодушним, Управни одбор је урадио прави потез. За рез увек има времена. Уз то, и распоред не иде на руку Бечејцима. У наредна два кола гостују у Сенти ТСЦ-у, а онда играју у Инђији са истоименим лидером прволигашког каравана. У оба сусрета ривал је фаворит, па немају шта да изгубе, али добијају у времену да се неке ствари промене у ходу и далеко организованије заигра у 9. колу последњег септембарског викенда пред својим навијачима против Трајала из Крушевца.

На потезу су сами играчи, можда баш они треба да преиспитају себе. Самокритички осврт не би био без ођека, јер су превише грешака направили на терену, које су директно проузроковале поразе код куће. Првенствено у фази одбране, али много тога не штима и у везној линији, па су нападачи без употребљивих лопти. Потребна је синергија свих структура у клубу да би се крај Тисе вратила фудбалска романтика. 

Текст и фото: В. Јанков

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести