ТСЦ ДАНАС ДОЧЕКУЈЕ ЕКИПУ ВОЖДОВЦА: Тополчани спремни али опрезни

Попунили су фудбалери ТСЦ -а акумулаторе и паузи првенства и у добром расположењу очекују данашњи меч са Вождовцем (18), који по оцени стручног штаба неће бити ни мало лак.
1
Фото:  Александар Ћирковић  први стрелац ТСЦ -а у акцији,  фото: ТСЦ

Шеф стручног штаба Жарко Лазетић истакао је значај утакмице са Вождовцем, с обзиром да се ради младој екипи, која игра одлично.

- Вождовац не да није слаб него је фантастичан. Импресиониран сам начином на који играју. Било је времена, па сам погледао све њихове утакмице. Отишла су им четири играча и тренер, али и даље играју сјајан пресинг што се баш видело против Звезде и Новог Пазара. За мене је ово најизазовнија утакмица а рекао сам  играчима да и њима треба да буде, јер Вождовац само по бодовима није добро стартовао, али по начину игре се види колико су квалитетни - рекао је Лазетић.

Лазетић је нагласио да су осим Кувељића, који се у међувремену повредио, сви други играчи добро  тако да  ће осим њега, и на дуже одсутног Ћалушића, остатак екипе бити на располагању.

 - И ми и Вождовац гајимо сличан фудбал, па ће дуели бити великог интензитета, са пуно надмудривања и надигравање са обе стране - рекао је Лазетић и констатовао: - Овом утакмицом нама практично почиње плеј – оф, следе нам Нови Пазар, Чукарички и Војводина. Све су то важне утакмице којима се радујемо и за какве тренирамо.  

Нападач Александар Ћирковић такође је похвалио игру Вождовца и сложио се са тренером да неће бити лако.

- Очекује нас тежак меч јер противник игра леп и модеран фудбал, али ако ми будемо мотивисани и на нивоу верујем да ћемо победити. Играо сам у том клубу и вежу ме лепе успомене -  рекао је Ћирковић.

Г. Ковач

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести