ТСЦ тренира у својој академији, а у суботу игра са Спартаком

Фудбалери ТСЦ-а  почели су  припреме за наставак првенства у Супрлиги. После почетних нешто лаганијих тренинга, од јуче Тополчани раде пуном паром,а  у суботу имаће  прву проверу, када ће у тест утакмици угостити суботички Спартак.   
ФК ТСЦ/ Фудбалери ТСЦ-а имају одличне услове за тренинг у својој Академији у Бачкој Тополи
Фото: ФК ТСЦ/ Фудбалери ТСЦ-а имају одличне услове за тренинг у својој Академији у Бачкој Тополи

Атмосфера у табору Тополчана је добра,  за сада  нема већих зрдавствених  проблема, па је задовољан шеф стрчног штаба Золтан Сабо. У зимаској паузи отишла су два играча,  а дошли су крилини нападач Ђуро Зец из крушевачког Напретка и млади везни играче Василије Ђурић из Синђелића.

- Најбитније је  да је екипа остала на окупу, уверен сам да ће се нови играчи уклопипити и надам се да ћемо играти још боље, мада сам задовољан   резлтатом који смо постигли у прошлој години. Грешака је било, али сигуран сам да оне могу да се исправе. Циљ нам је да будемо бољи и ефикаснији и да направимо још који корак напред на првенственој табели - рекао је Сабо.   Тополчани тренирају два пута дневно у својој Академији, где имају оптималне услове за рад.

- Тестирања и лекарски прегледи су већ урађени, а први део припрема завршићемо утакмицом са Спартаком на нашем терену у Бачкој Тополи. Након тога идемо на двонедељне припреме у Анталију, где су планиране четири утакмице. По повратку из Турске одиграћемо и утакмицу против Вождовца и верујем   да ћемо спремни дочекати пролећни део првенства и прву утакмицу против Инђије - казао је Сабо. Ђуро Зец је задовољан што је дошао у ТСЦ. 

- Стигао сам у један од најорганизованијих клубова у Суперлиги и надам се да ћу се брзо уклопити  и одговорити на захтеве стручног штаба. Верујем да ћемо се добро спремити за наставак првенства - казао је Зец.

Нападач Ненад Лукић, први  стрелац Суперлиге, радује се припремама.

- Ако будемо играли као у првом делу сезоне, сигуран сам да ћемо остати у врху табеле, што нам је примарни циљ. Желимо да се изборимо за плеј-  оф, а након тога да покушамо да освојимо место које води у Европу - навео је Лукић. 

Офанзивни везни  Дејан Милићевић је подсетио да је екипа сјајне игре из Прве лиге пренела у најјачи ранг такмичења.

- Овај тим игра заједно већ неколико година и зато оставрени резултати нису случајни. Добро смо завршили полусезону, верујем да ћемо у наставку бити још бољи и да ћемо изборити пласман у Европу - рекао је Милићевић.      

С. Ст.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести