ТСЦ у понедељак дочекује Мачву: Циљ је победа

Фудбалери ТСЦ у понедељак 15. марта од 14 часова  дочекују екипу Мачве, у 27. колу Суперлиге Србије, са циљем да у том мечу освоје сва три бода и врате се на победнички колосек.
TSC - MACVA
Фото: ТСЦ

Помоћни тренер Крсто Јокић је истако да се екипа добро припремила и анализирала противника и да спремно дочекује противника.

„После тешке утакмице против Радника и несрећног испадања на пенале у Купу, очекује нас утакмица против Мачве, која у свом саставу има много младих играча, са којима је увек тешко играти јер су жељни доказивања. Они су у претходним утакмицама показали колико су борбени и да неће лако одустати од борбе за опстанак у лиги. Наравно, циљ нам је, као и увек, победа“, казао је Јокић.

Голман Ненад Филиповић је нагласио да је целој екипи тешко пала елиминација у Купу, поготово што је после нерешеног резултата поражена на пенале, али је изразио наду да ће овом утакмицом прекинути лош резултатски низ и да ће се вратити на прави пут.

„Играмо утакмицу против екипе Мачве која је подигла форму и резултате на виши ниво. На нама је да се издигнемо из резултатске кризе из последњих утакмица и да се вратимо тамо где смо били на почетку пролећне полусезоне, када смо играли добро и бележили добре резултате“, рекао је Филиповић.

Нападач Ненад Лукић је казао да је екипа запала у малу резултатску кризу из које мора  да се подигне, без обзира на испадање из Купа.

„Нисмо заслужили испадање из Купа, по свему што се догађало на терену и по ономе што смо приказали. Мислим да смо били бољи противник и да смо заслужили пролаз, али то је фудбал и идемо даље. Утакмица против Мачве је јако важна за нас и морамо да будемо на свом нивоу, да покажемо да је ово само криза резултата, а не и игре, и да упишемо нова три бода која ће нас поново подићи на лествици приближити нас месту које свакако заслужујемо, а то је сам врх табеле“,  додао је Лукић.

Утакмица ФК ТСЦ – Мачва играће се у понедељак 15. марта од 14 часова на стадиону у Сенти.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести