Турнир на мале голове у Равном Селу: Учествовало 15 екипа

У организацији фудбалског клуба Пролетер у Равно Селу је у знак сећања на некадашњег фудбалера легендарне равноселске десетке, Младинка Плавшића – „плавог“, одржан тродневни меморијални фудбалски турнир на мале голове.
lopta tanjug.jpg
Фото: Dnevnik.rs

Занимљив, веома интересантан турнир на којем су искључиво учествовали Равноселци, без обзира да ли тренутно живе у селу или су пореклом из Равног Села.

И поред ове, по мало чудне протоколарне одлуке организатора, турнир је имао велики ођек. На турниру је учествовало петнаест екипа, играло се на мини терену, по бод систему а турнир је за три дана пратило око 1500 гледалаца.

Свакако најинтересантније је било финалног дана у којем се решавао победник. После узбудљивих, доста неизвесних утакмица у којима је највише уживала публика, проглашене су најуспешније екипе и појединци. Прво место са највише освојених бодова заузела је екипа „Пуб Лоувре“, друго место припало је екипи „ЈНА“ а треће су заузели „Безимени“.

Најуспешније екипе награђене су пехарима, медаљама, новчаним и другим пригодним наградама. Најбољи играч и стрелац турнира је Лазар Зорић.

Л. Киш

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести