Турнир у малом фудбалу у Новом Бечеју: Фортуна Бечејпревоз победник

Победник зимског турнира у малом фудбалу у Новом Бечеју, на којем  је учествовала 21 екипа, јесте Фортуна Бечејпревоз из Бечеја, која је у финалу, пред око 600 гледалаца, савладала екипу КНОТ из Бечеја 3:1.
fortuna novi becej m fudbal
Фото: Фортуна Бечејпревоз, фото: Дневник

Најпријатније изненађење приредила је екипа СТР Сунце из Кумана, која је у борби за треће место, у једној од најзанимљивијих утакмица на турниру, победила Пет пријатеља из Темерина 4:3.

За победничку екипу, којој је припала награда од 200 хиљада динара, играли су: Андрић, Сел, Д. Станојев, Целин, Yоговић, Вучковић, Гујаница, Томчић, Губеринић и Грбић. У конкуренцији пионира прво место освојила је екипа Штрумфови, која је бољим извођењем пенала са 3:1 (0:0)савладала другу екипу Јединства.

У финалу ветерана екипа Транспорт Берар из Меленаца победила је Планет Вин из Зрењанина 2:1. Треће место освојила је екипа МБМ из Новог Бечеја.

За најбоњег голмана проглашен је Борислав Радосављев из екипе СТР Сунце, најбољи стрелац  је Миљан Миливојев из екипе КНОТ са 6 голова, док је за најбољег играча проглашен Ђорђе Целин из екипе Фортуна Бечејпревоз.Иначе турнир је био лепо посећен и опрвадао је своје постојање.      

Текст и фото: С. Давидовић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести