Играјте мали фудбал: Код сениора у конкуренцији 24 екипе

Листа учесника на 55. традиционалном  “Дневниковом “ турниру у малом фудбалу је готово комплетирана, јуче у бубњу у три конкуренције било чак 46 екипа, јединио нисмо извлачили парове код најмлађих, ту још увек чекамо пријаве.
Mladi Milan Šparović izvlaci parove na našem turniru/D. Ivanić
Фото: Д. Иванић/ Млади Милан Шпаровић извлачи парове на нашем турниру

Као и ранијих година већина учесника чекала је последњи час да потврде учешће, неки су тек јуће преко жиро рачуна уплатили котизацију, па јошп увек немао коначан списак учесника, али већ сада зна  да ће у конкуренцији сениора бити најмање  24 екипа, колико је било и лане, а код кадета и пионира на паркет мале сале Спенса истрћаће по 9 екипа.

И ове године, као и ранијих код сениора  жреб је био полудиригован, водили смо рачуна да се екипе које су на прошлом турниру стигли до четвртфинала да се не састану по групама. Међутим, то не значи пуно.  Као што смо већ рекли прве утакмице турнира  одиграћеће се  27. децембра. у среду  Према плану  сачињеном са Спенсом завршница турнира требало би да буде око 10. јануара.

Играће се као и ранијих година у малој сали Спенса, где су заиста идеални услови, с тим да ћемо покушати да такмичење  подигнемо на још виши ниво. Пропозиције остају исте: играће се по старим правилима - пет играча у пољу и голман, а једну екипу чиниће 10 фудбалера. За сваку утакмицу тимови могу да мењају поставе, али један играч може да наступи само за једну екипу, без обзира на конкуренцију. 


Попуст за најмлађе

Како би привукли најмлађе фудбалере (млађи пионири 2005, петлићи 2007) да учествују на ннашем турниру одлучили смо да им преполовимо котизацију и да пионири за учешће плате свега 5.000, динара, док је та петлиће та цена 4.000 динара.


Ове године у конкуренцији су сениори, кадети (2001. годиште и млађи), пионири (2003. и млађи), млађи пионири (2005. и млађи) и петлићи (2007. и млађи). 

Г. Ковач  

Продужен рок за пријаве

Због великог интересовања одлучили смо се да се пријаве за турнир примају све до среде, када почиње турнир и то у просторијама Спортске рубрике „Дневника” (Булевар ослобођења 81, први спрат, соба 14), у понедељак и уторак о и на жиро рачун КМФ „Блок” 340 - 11011777 - 83, с назнаком за „Дневников” турнир и именом екипе. Информације могу да се добију на телефон: 021/480 – 6827 и на фејсбук страници “Дневников турнир у малом фудбалу”. 

Котизација је као и прошле године, сениорске екипе ће учешће плаћати 10.000 динара, кадети 9.500, пионири 9.000, млађи пионири 8.500 и петлићи 8.000 динара.

Сениори

Прва група

Пет пријатеља, Апотека Ирис фарм, Макс бет

Друга група

Трубо НС стил, Ветерник, Рис Пласт

Трећа група

Лазино теле Тапијер, Рециклижни центар Кортекс, Аутомото клуб Бачка

Четврта група

Робна кућа Панда, Мултипласт, РТВ Војводина

Пета група

Лампоне Меридиан, НС груп некретнине, Хубик Волво

Шеста група

Дукат фенси кафана, Века Футог, Бровел виљушкари

Седма група

ФК Борац Римски оил, МЗ Ковиљ, Мото мастер

Осма група

Јуниор Ш, ПР за грађевинску лимарију, Паркинг сервис

Кадети

Прва група

Шангај, Кафе Скудето, Кафе Бонк

Друга група

ФК Борац, Фасада Ђурђево, Батапланс Бечеј

Трећа група

КФЗ Бабић, Е гимназија, СОНС

Пионири

Прва група

Тема трејд, Крем бар, Конама Бечеј

Друга група

БНЦ Конект, Дупла шанса, Вин фарм

Трећа група

Сале лагери, Канаринци, Аутосервис Дуки

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести