У Бечеју одржан Ментор камп перспективних судија

Једна од најактивнијих организација Фудбалског савеза града Новог Сада је Струковна организација судија и инструктора, на челу са председником Мајом Вујовићем.
Mlade fudbalske sudije
Фото: Dnevnik.rs

У склопу активности успешно је пети пут организован тадиционални Ментор камп перспективних судија.

Камп је одржан у Бечеју, а присуствовало је 14 талентованих судија: Немања Малешевић, Данило Павићевић, Жељко Штумпф, Вељко Вукмировић, Марко Секулић, Милорад Субашић, Стефан Тепић, Филип Беговић, Иван Бу, Стефан Радашиновић, Лазар Лазаревић и Петар Каплијев, а биле су и две даме Дуња Вукчевић и Зорана Стоиљковић. Камп је отворио председник СОС ФСГНС Мајо Вујовић, а кандидатима су пружили подршку председник СОС ФСВ Ђорђе Жутић и наш најбољи судија Милорад Мажић.

„Презадовољни смо гостопримством и залагањем домаћина да нам се у сваком тренутку нађу на услузи. Потрудили смо се да доведемо квалитетног предавача Игора Радојчића. Полазници су постигли завидне резултате тестирања из правила игре, физичких норми, знања енглеског језика, као и практичких вежби. Има кандидата који су талентом показали да имају лепу фудбалску перспективу. И овога пута потврдили смо да је наша организација једина на територији Војводине, а и шире, која успешно спроводи овај вид едукације младих кадрова, што даје резултате и препознатљив квалитет чланова нашег удружења“, рекао је Вујовић.

Текст и фото: М. Поповић

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести