У НЕДЕЉУ ВОЈВОЂАНСКИ ДЕРБИ У ПАЛАНЦИ Реакција играча као добра најава

НОВИ САД: Анализа утакмице Војводине с Мачвом (1:1) показала је, по речима вд шефа стручног штаба Радована Кривокапића, да су фудбалери Војводине имали прави, жељени приступ, али ни то им није било довољно да се на крају радују.
Vojvodina Proleter/Arhiva Dnevnik/R. Hadzic
Фото: Dnevnik.rs

Примили су гол у 87. минуту, морали да се задовоље само бодом, па ће у преостала два дуела пред одлазак на зимску паузу ући са израженом  жељом да освоје свих шест бодова. То, наравно, неће бити ни мало лако, јер у недељу гостују у Бачкој Паланци, док ће у последњем колу снаге одмерити у градском дербију с екипом Пролетера. Ипак, атмосфера међу играчима је веома добра, тренирају одлично и решени су да покушају да остваре зацртани циљ.

- Чека нас дуел с Бачком, екипом која игра слично као и наш претходни ривал - рекао је Кривокапић. - По том питању, дакле, неће бити неких новина у припреми сусрета, нити непознаница, јер знамо шта нас очекује. Рекао сам да размишљамо само о првом следећем супарнику, али и да смо посвећени нашој игри. Због тога сам сигуран да ће фудбалери Војводине у дуел у Бачкој Паланци ући са истом вољом и агресивношћу, уз изражено жељу за победом. Радује ме реакција тима после ремија са Шапчанима, а читав спортски сектор и тренери дали су пуну подршку првотимцима да наставе у истом стилу. Покушаћемо да од првог минута нападнемо противника и да му на тај начин ставимо до знања да смо дошли по три бода.

Истина је да Новосађани имају одређених проблема с картонима и повредама, па ће сутра наступити без Винсента Езеа, који је акумулирао јавне опомене. Уз њега, на мање недаће с озледама пожалили су се стнадрадни првотимци Аранђел Стојковић и Милан Ђурић, али је повољна околност то што су се опоравили Дамир Зломислић и Даниел Граовац, који ће конкурисати за састав. Данашњи тренинг у ФЦ “Вујадин Бошков” отклониће све дилеме, односно Кривокапић и његови сарадници биће начисто у погледу тога на кога могу да рачунају за дуел с Бачком.


Ванредна Скупштина 21. децембра

Председник Скупштине ФК Војводина Драгољуб Самарyић заказао је ванредну седницу највишег клупског тела за 21. децембар. Она ће бити одржана у Фудбалском центру “Вујадин Бошков” (Новосадски пут 114), с почетком у 18 часова.


- Верујем да ће играчи који добију прилику да заиграју искористити то на најбољи начин. Радује ме повратак у тим до недавно повређених фудбалера, па сам убеђен да ћемо играчки бити јачи у односу на утакмицу с Мачвом - додао је Кривокапић.

После данашњег тренинга, играчи Воше отићи ће у карантин, одакле ће сутра отпутовати на сусрет 20. кола Суперлиге Србије и мали војвођански дерби. Утакмица Бачка - Војводина игра се у недељу од 17 часова, на стадиону “Славко Малетин Вава”.

А. Предојевић

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести