У продаји улазнице за дерби Војводина-Црвена звезда

НОВИ САД: У понедељак почиње продаја улазница за заостали дерби меч петог кола Супер лиге Србије између Војводине и Црвене звезде, који ће бити одигран на стадиону "Карађорђе" у четвртак у 19 сати.
fk vojvodina
Фото: ФК Војводина

Улазнице по цени од 1.000 (запад) и 500 динара (север и југ) продаваће се  у понедељак, уторак и среду моћи ће да се купе у просторијама компаније "Гикс Тикс" у тржном „Париски магазин“ (Булевар Краља Александра 12). Од 9.00 до 19:30 часова улазнице за запад и југ могу да се купе у шопу навијача Војводине на западној трибини „Карађорђа“, а за север од 10 до 18 часова.

У четвртак ће улазнице за запад моћи да се купе на благајни између јужне и западне трибине "Карађорђа од 17 часова до почетка утакмице, улазнице за југ продаваће се на јужној трибини поред некадашњих тениских терена, а за север у шопу навијача Војводине на западној трибини "Карађорђа" од 17 до 18.45 сати.

Источна трибина биће резервисана искључиво за школе фудбала из Новог Сада и околине, којима ће улазнице поделити фудбалски клуб Војводина, као и за власнике сезонских улазница за ту трибину и све оне који су се у претходном периоду укључили у Вошину акцију под слоганом „Ти си наша прва љубав“.

Сви они који су сачували улазницу са меча против ТСЦ-а моћи ће да је замене за улазницу за меч против Црвене звезде од понедељка до четвртка од 10 до 18 часова у просторијама ФК Војводина на западној трибини стадиона. Приликом замене улазница, неопходно је са собом понети личну карту или неки други лични докуменат.

Фудбалски клуб Војводина посебно напомиње да је, из безбедносних разлога и у договору са полицијом, одлучено да западна, источна и северна трибина буду предвиђене за навијаче Војводине, док је за гостујуће навијаче предвиђена јужна трибина. На западну, источну и северну трибину стадиона неће бити дозвољен улаз особама са обележјима ФК Црвена звезда.

Капије стадиона биће отворене два сата пре почетка утакмице, а фудбалски клуб Војводина позива све гледаоце да на време обезбеде своју улазницу и раније уђу на стадион, како би се избегле беспотребне гужве приликом уласка, као и да свој клуб бодре спортски и у духу фер-плеја, избегавајући било какво недолично и неприкладно понашање.

EUR/RSD 117.0802
Најновије вести