У УТАКМИЦИ СУПЕРЛИГЕ СРБИЈЕ: Дерби између ТСЦ - а и Чукаричког без одлуке

 У дербију кола Суперлиге Србије у мечу између ТСЦ –а и Чукаричког није било одлуке
lopta
Фото: pixabay.com

Тополчани су све меча били бољи, имали су више лопту у својим ногама, али нису успели да пробију бедем „брђана“.Уствари ни једни ни други за 90 минута игре нису имали ни једну праву прилику, па је нерешен  резултат и најреалнији.

 У првом делу играло се углавном на средини терена, Тополчани су покушавали дугим лоптама, али су Брђани добро стојали на терену и нису дозволи шрилике,а  друге стране Чукарички је претио после прекида, међутим,ни они нису били прецизни. Једино ваља издвојити ударце Ћирковића с једне и Ковача с друге стране, али су голмани били на месту.

 Друго полувреме почело је шансом Пантовића. који је тукао главом са три метра, али је погодио само спољни део мреже. Десетак минута касније Петровић је из готово мртвог угла из слободног ударца за мало изнмнадио Самуровића, али лопта према процени судије није прешла гол – линију.

Имали су Тополчани још неколико полуприлика, али су се брђани доборо бранили, Можда је нешто више могао да уради Стојић у последњим секундма игре, али је са три метра промашио лопту.

ТСЦ - Чукарички 0:0

 БАЧКА ТОПОЛА: ТСЦ арена, гледалаца 1.500, судија: Јовановић (Београд), жути картони; Тошић, Ергелаш, Павков (Чукарички).  

 ТСЦ: Илић– Цветковић 6 (Милосављевић), Дјордјевић 6 (Антонић), Стојић 7, Крстић 6.5, Петровић 6,5 (Шош) -  Радин 6,5, Дјаковац 6,5– Ћирковић 6,5,  С. Јовановић 6,5 (Ракоњац), Пантовић 6 (Станић).

ЧУКАРИЧКИ: Самуровић 7 – Станковић 6, В. Јовановић 6,5, Стевановић 6,5, Тошић  6– Доцић 6,5, Милојевић 6(Сисоко)– Аџић 6,5 (Ергелаш), Ковач 6,5,  Никчевић  6 (Ендиај) –  Мело 5,5 (Павков). 

 Г. Ковач  

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести