Улазнице за дерби Војводина Црвена звезда у продаји од сутра

У недељу, с почетком у 16.45 часова, љубитељи фудбала у Новом Саду, али и у околини, као и читавом региону, имаће прилику да буду сведоци дербија 16. кола Суперлиге Србије, у којем се састају Војводина и актуелни првак државе, екипа Црвене звезде.
Navijaci
Фото: У недељу се очекује велики број гледалаца на „Карађорђу“, фото: ФК Војводина

Београдски црвено-бели у сусрет ће ући као фаворит, мада никако не треба заборавити на чињеницу да су Новосађани, у првом колу ове сезоне, успели да остану непоражени на стадиону „Рајко Митић“, када су изборили реми (0:0).

Војводина је ушла у серију веома добрих резултата, иза ње су три везане победе и нема никакве сумње да ће тим тренера Славољуба Ђорђевића покушати да поново пружи добру игру и избори повољан резултат. Наравно, никоме из редова „старе даме“ не пада на памет да прети прваку, али је факат и то да, посебно на „Карађорђу“, Немања Човић и дружина коју предводи, могу да пруже добру игру, а онда и да се надају како ће поново успети да изненаде тим тренера Дејана Станковића.

Улазнице за дерби у продаји ће се наћи од сутра, а њихова цена износи 800 (Запад), 600 (Исток) и 500 динара (Север и Југ). Сутра ће карте за Запад, Исток и Југ моћи да се купе у просторијама „Гигс тикса“ у Тржном центру „Париски магазин“ (Булевар Краља Александра 12), и то од 9 до 19.30 часова. И у петак ће, у истом временском интервалу, сви они који желе да се нађу на трибинама „Карађорђа“, на истом месту моћи да дођу до жељених улазница.

У суботу карте ће се продавати на благајни новосадског стадиона, смештеној између јужне и западне трибине, а заинтересовани ће моћи да их купе од 12 до 16 часова (такође ће у продаји да буду улазнице за Запад, Исток и Југ). На дан утакмице, дакле у недељу, на истој благајни продаваће се карте за Запад и то од 14 часова, па до почетка утакмице. Исток ће у продаји бити на билетарници код ресторана „Огњиште“, док ће се улазнице за јужну трибину дистрибуирати на благајни поред некадашњих тениских терена, такође од 14 часова, па до почетка сусрета. Карте за Север тог дана моћи ће да се набаве у шопу навијача Војводине на западној трибини и то од 15 до 16.30 часова. 

Из безбедносних  разлога, из новосадског клуба обавестили су јавност да је, у договору с полицијом, одлучено да западна, источна и северна трибина буду резервисане за навијаче Војводине, док је за присталице Црвене звезде предвиђена јужна трибина. У складу с важећим мерама за сузбијање ширења корона вируса, за сваку од трибина у продају ће бити пуштен контигент карата који одговара половини капацитета тог дела стадиона.

Капије „Карађорђа“ у недељу ће да буду отворене два сата пред почетак утакмице (дакле у 14.45 часова), па из ФК Војводина позивану гледаоце да на време обезбеде улазнице и раније дођу на стадион, све у циљу да се избегне непотребно стварање гужви приликом уласка. Уз то, Новосађани позивају све оне који се буду нашли на трибинама да свој клуб бодре у духу фер-плеја и да избегавају било какво недолично и неприкладно понашање. Наравно и да током боравка на стадиону одржавају предвиђену социјалну дистанцу.

А. Предојевић

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести