УО ФК Војводина наставља седницу: Одлука о новом тренеру и спортском директору

Иако је у јавности било најављивано да би у понедељак, после седнице Управног одбора Фудбалског клуба Војводина, могло да буде познато то који тренер ће црвено-беле да предводи у наредном периоду, одлука о томе је пролонгирана за данашњи наставак састанка руководећих људи “Старе даме”.
Dragoljub Samardzic fk vojvodina
Фото: FK Vojvodina

Због обимног дневног реда, прожетог актуелностима из домена финансијског пословања, као и разговора о будућим плановима црвено-белих, име новог шефа стручног штаба, како се очекује, биће познато тек након завршетка седнице УО која почиње у 16 часова.

- Имали смо доста посла и нисмо желели да преоптеретимо дневни ред који смо имали - рекао је Драгољуб Самарџић, председник клуба. - Оно што бих посебно издвојио, јесте одлука чланова УО о помоћи породици нашег недавно преминулог спортског директора Милана Косановић. Исто тако, решили смо да установимо један датум као “Дан Милана Косановића”, када ће међусобне сусрете играти чланови свих селекција нашег клуба, у знак сећања на овог врсног фудбалског стручњака и педагога.

Наравно, Самарџић се осврнуо и на избор нових људи за позиције шефа струке и спортског директора.

- Данас имамо на распореду разговор само по тој тачки, очекујем да ћемо га успешно обавити и донети одговарајуће закључке - додао је Самарџић. - То значи да би име новог тренера и спортског директора требало да буде познато по завршетку наше седнице.  

Текст и фото: А. Предојевић

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести