Васа Пушибрк председник Секције ветерана ФК Војводина

Секција ветерана Фудбалског клуба Војводина јуче је, на предлог Иницијативног одбора, одржала оснивачку скупштину, изабравши председника, као и чланове Извршног одбора.
Osnivačka skupština Sekcije veterana FK Vojvodina foto: A. Predojević
Фото: Dnevnik.rs

Састанку који је одржан у прес-сали на стадиону “Карађорђе”, присуствовао је већи број легенди новосадског клуба. Како је истакао Васа Пушибрк, нови председник овог тела, и до сада су се ветерани Воше окупљали и дружили, па су осетили потребу и право да се организују и својим деловањем помогну у раду клубу чији су дрес некада носили.

- Пуно догађања је за нама било током последње две године, а на наша окупљања и састанке долазило је око 50 некадашњих играча и пријатеља ФК Војводина, тренера и  људи који су својим деловњем доприносили и доприносе раду клуба - додао је Пушибрк. - Овом приликом желимо да се организујемо и да на неки начин озваничимо наш рад, па смо преложили Скупштини седам чланова новог Извршног одбора који ће, по нама, у наредном периоду допринети укупном раду нашу секције.

Др Владимир Вишковић је потом предложио да нови председник Скупштине постане неко ко је играо у Војводини и био члан њене прве шампионске генерације из 1966. године. Избор је пао управо на Васу Пушибрка, а чланови Скупштине су га једногласно изгласали. За чланове ИО изабрани су, уз Пушибрка, и Стеван Лалошевић, др Владимир Вишковић, Слободан Јовановић, Милорад Косановић, Ђорђе Вујков и Мирослав Вукашиновић.

.За секретара Секције изабран је Милан Белић, иначе помоћни тренер првог тима црвено-белих, док је за пословног секретара и благајника, такође једногласно, постављен Цвијан Савковић.

А. Предојевић

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести