Вечерас генерална проба Војводине у дуелу са Макабијем из Нетање

Вечерас ће навијачи и сви они којима су фудбалери Војводине блиски срцу, имати прилику да уживају.
д
Фото: Ј. Грлић

После дуге паузе због опаке болести која нас је одвојила од оног што сматрамо нормалним животом, ограничени број гледалаца моћи ће да се нађе на трибинама и прати тренинг-утакмицу између црвено-белих и Макабија из Нетање. Играчи израелског тима налазе се на припрема у центру Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови, а у прошлој сезони у тамошњој Премијер лиги, освојили су седмо место. Новосађанима ће то, уједно, бити и генерална проба пред скори почетак такмичења у домаћој Суперлиги, али и у другом колу квалификација за европску Лигу конференције. Сви заједно имаћемо прилику да видимо на делу нови тим “Старе даме” и шта је он то све радио и урадио током припремног циклуса.

- Тренирали смо веома добро најпре у нашем центру “Вујадин Бошков”, а после тога и у Словенији - поручује Славољуб Ђорђевић, нови шеф стручног штаба старијег суперлигаша из града подно Петроварадинске тврђаве. - Вечерас ћемо снаге одмерити с јаком екипом из Израела и биће то прилика нашим играчима да се покажу у лепом светлу и увере јавност да спремни дочекују такмичарске обавезе. Пред нама је паклена серија званичних утакмица и желимо да у њу уђемо максимално спремни и мотивисани, па верујем да ће подршка с трибина момцима које водим бити додатни, велики мотив. Кортистим прилику да позовем публику да у лепом броју дође на стадион “Карађорђе”, јер ће нам њена помоћ од самог почетка пуно значити.

Током припрема у Вошу је стигло неколико новајлија и сви они добиће шансу да се представе навијачима. Ту мислимо на Александра Буснића, Душана Стевановића, Луку Цуцина и Небојшу Бастајића, играче с лепим фудбалским педигреом и момке од којих се пуно тога очекује у првенству.


Почетак у 20.30 часова

Утакмица Војводина - Макаби Нетања почиње вечерас у 20.30 часова. Штампано је укупно 700 улазница, које ће, док их буде на располагању, моћи да се подигну у шопу ФК Војводна на западној трибини стадиона “Карађорђе”. Сваки појединац моћи ће да узме највише по две карте. Сва публика биће смештена на Западу (улази два и шест), а право да уђу на стадион имају и сви они гледаопци који поседују сезонске карте за сезону 2019/2020. Приликом уласка, свим посматрачима биће мерена телесна температура, у складу с епидемиолошким мерама које је прописала влада Републике Србије.


- Покушаћу да што већем броју фудбалера вечерас пружим прилику. Велики труд и рад уложили смо у протеклом периоду и сада полако долази на ред време у којем ћемо имати прилику да све то презентујемо. Већ пуно пута рекао сам да овај тим Војводине има озбиљан потенцијал, младост којом располажемо све је конкретнија и зато сам убеђен да је пред нама добра и успешна сезона. Најбољу најаву за њу можемо да пошаљемо у дуелу с Макабијем и убеђен сам да ћемо то и да учинимо, иако нам вечерас резултат није у првом плану - додао је Славољуб Ђорђевић.

У конкуренцији за екипу неће бити повређених Миљана Вуикадиновића и Стефана Ђорђевића, који су и даље вн строја, као ни повратника у црвено-бели табор Михајла Нешковића, који је почео с индивидуалним тренинзима.

А. Предојевић

 

EUR/RSD 117.1400
Најновије вести