Веселиновић: Кри­те­ри­ју­ми ис­под ко­јих не сме­мо

Жи­вот иде да­ље, па ла­га­но у за­бо­рав то­не, ма ко­ли­ко фуд­ба­ле­ри­ма Вој­во­ди­не да је те­шко да га из ми­сли ода­гна­ју, су­срет с Рад­нич­ким из Ни­ша.
Aleksandar-Veselinovic, j grlic
Фото: Дневник/Јелена Грлић

Већ су­тра их че­ка утак­ми­ца по­след­њег, 30. ко­ла ли­га­шког де­ла Су­пер­ли­ге у Сур­ду­ли­ци, у ко­јој ће им до­ма­ћин би­ти тим Рад­ни­ка. Ипак, пре не­го што је про­збо­рио ко­ју ре­че­ни­цу ви­ше о оба­ве­зи ко­ја је пред еки­пом, тре­нер Алек­сан­дар Ве­се­ли­но­вић још јед­ном се освр­нуо на дуел с Ни­шли­ја­ма.

“Ми­слим да смо то­ком свих 90 ми­ну­та утак­ми­це би­ли ква­ли­тет­ни­ја еки­па од Ни­шли­ја. Осим по­гот­ка из је­да­на­е­стер­ца, Рад­нич­ким ни­је ство­рио ни јед­ну озбиљ­ну си­ту­а­ци­ју пред на­шим го­лом, ми смо са­мо у пр­вом по­лу­вре­ме­ну има­ли три сјај­не шан­се пре­ко Тру­ји­ћа, Мал­ба­ши­ћа и Ву­ка­со­ви­ћа, а би­ло је и још не­ких си­ту­а­ци­ја ко­је су ис­про­во­ци­ра­ле пу­бли­ку и иза­зва­ле ре­ак­ци­ју код на­ших игра­ча. Еки­па је де­ло­ва­ла ве­о­ма ком­пакт­но, игра­ла она­ко ка­ко и при­ли­чи Вој­во­ди­ни - бр­зо и агре­сив­но и мом­ци су из­ван­ред­но од­го­во­ри­ли на све зах­те­ве. За­до­во­љан сам што смо де­ло­ва­ли као озбиљ­на еки­па, што мо­де­ран фуд­бал и на­ла­же. Игра­ли смо с ква­ли­тет­ним ри­ва­лом и ка­да би у срп­ском фуд­ба­лу би­ло ви­ше та­квих утак­ми­ца си­гу­ран сам да би се по­ди­гао ква­ли­тет ли­ге и фуд­ба­ла и да би из то­га про­из­и­шло мно­го ви­ше до­брих фуд­ба­ле­ра“, сма­тра Ве­се­ли­но­вић.

А. Пре­до­је­вић

Опширније прочитајте у нашем штампаном издању од 12. априла

Фо­то: Ј. Гр­лић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести