Веселиновић: Почињемо као да је 0:0, али желимо победу

ЈЕРЕВАН: Тренер фудбалера Чукаричког Александар Веселиновић, пред реванш меч првог кола квалификација за Лигу Европе против јерменског Банантса, рекао је да ће његов тим играти као да је први меч завршен 0:0, али да желе да остваре тријумф.
Aleksandar-Veselinović
Фото: Александар Веселиновић, фото: ФК Војводина

"Допутовали смо у Јереван, град фудбала и рекао бих да све јерменске екипе имају спрске играче што је доказ да поштују српски фудбал и наш народ. Веома је драго што се данас налазимо у Јеревану", рекао је Веселоновић на конференцији за медије у Јеревану.

Чукарички у реванш улази са предношћу од 3:0, али без обзира на то Веселиновић истиче да ће његова екипа имати тежак меч на гостовању.

"Очекујемо квалитетну утакмицу, апсолутно смо заборавили оно што се дешавало на првој утакмици. Рекао сам и пре прве утакмице да ће овај двомеч бити решен после последњег звиждука у Јеревану. Тако се припремамо и драго ми је што тако играчи размишљају", рекао је Веселиновић и додао:

"Сутра почињемо утакмицу резултатом 0:0 са тежњом да остваримо победу, да наметнемо свој стил игре и да анулирамо квалитете противника. Улазимо спремни у утакмици и спремни да је добијемо".

Он се осврнуо и на услове за игру, с обзиром да ће меч бити одигран по високој температури.

"Како ривалу тако ће бити и мојој екипи, а надам се да ће пребродити надморску висину и температуру. Очекујем да противник буде веома мотивисан и да ће покушати да наметне свој стил игре. Банантс је екипа која има квалитет и одређене играче који могу да буду веома опасни и који могу да нас угрозе", закључио је Веселиновић.

Меч између Банантса и Чукаричког игра се у уторак од 17 сати у Јеревану.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести