Веселиновић поднео оставку!

НОВИ САД: Како Дневник сазнаје шеф стручног штаба ФК Војводина Александар Веселиновић поднео је оставку. ФК Војводина неочекивано је остала без тренера.
aleksandar veselinovic foto jelena grlic.jpg
Фото: Фото: Јелена Грлић

Веселиновић је екипу преузео 3.априла ове године, након што је смењен дотадашњи тренер стручног штаба Драган Ивановић ( који је постављен 23.децембра прошле године).

Тако је Веселиновић био шеф стручног штаба новосадских црвено-белих само 18 дана, а за то време водио је тим на три првенствене и једној куп утакмици.

Још у току дана изгледало је да припреме фудбалера Војводине за дерби утакмицу с Партизаном протичу нормално, али вечерас је стигла неочекивана вест да је Александар Веселиновић, после само четири утакмице проведене на месту шефа стручног штаба Новосађана, поднео неопозиву оставку на ту функцију!

"Због немогућности спровођења својих идеја, подносим неопозиву оставку на место шефа стручног штаба ФК Војводина", гласи текст саопштења за медије сада већ бившег тренера црвено-белих.

"Била ми је велика част да будем део овог клуба. Захваљујем се играчима и члановима мог штаба на дивној и искреној сарадњи. Хвала навијачима на великој подршци коју сам осећао. Остајем велики навијач Војводине", каже Веселиновић.

Неочекивана вест затекла је све у табору новосадског суперлигаша. Председник Надзорног одбора Драгослав Вуковић нам је рекао:

"Припремамо се да освојимо сва три бода у Београду, али је Веселиновић, када је сазнао да ћемо евентуалну победу над Партизаном премирати, повукао необјашњив потез и рекао да подноси оставку на месту шефа стручног штаба. Учинио је то из само њему знаних разлога, оставивши екипу на цедилу уочи дербија. Тим ће највероватније водити Владимир Буач и Саша Тодић, а циљ остаје исти, односно желимо да победимо великог ривала"

Вест је затекла, без сумње, све навијаче и људе  који воле новосадски клуб, а остаје да се види како ће играчи одреаговати и на који начин ће се на њих одразити неочекивана и ни мало лепа збивања.

А. П.

 

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести