Вести: Али повређен, пропушта дуел са Швајцарском

ЛОНДОН: Енглески фудбалски репрезентативац Деле Али пропустиће пријатељску утакмицу са Швајцарском због мање повреде мишића коју је зарадио против Шпаније, преноси Скај Спорт.
Fudbal vesti
Фото: Dnevnik.rs

Али је одиграо свих 90 минута у поразу од Шпаније 2:1 на Вемблију у 1. колу Лиге нација, али ипак неће моћи да буде на располагању селектору Гарету Саутгејту против Швајцараца.

Везни играч Тотенхема вратио се у клуб на даљу терапију у нади да ће бити спреман за дерби 5. кола Премијер лиге у коме лондонски тим у суботу дочекује Ливерпул.

Пријатељска утакмица између Енглеске и Швајцарске игра се сутра од 21 сат у Лестеру.

Барселона добила конкурента, Сити ушао у трку за Рабиоа

МАНЧЕСТЕР: Шампион Енглеске Манчестер Сити ушао је у трку са Барселоном за потпис фудбалера Пари Сен Жермена Адријена Рабиоа.

Менаџер Манчестер Ситија Пеп Гвардиола изјавио је за РМЦ Спорт да се прошле недеље сусрео са француским фудбалером.

Рабио има 23 године, а уговор са шампионом Француске му истиче наредног лета, што је довело до шпекулација око његовог одласка следећег лета као слободног играча.

Тренер ПСЖ-а Томас Тухел рекао је да није сигуран шта француски фудбалер жели.

"Желео бих да остане, али нисам сигуран да ли и он то жели. Има велики потенцијал и може још да напредује", рекао је Тухел, а преноси Марка.

Рабио је за ПСЖ дебитовао 2012. године и до сада одиграо 208 утакмица и постигао 22 гола.

За репрезентацију Француске зебележио је шест наступа, али није успео да се нађе на Мундијалу у Русији на којем су "триколори" постали по други пут шампиони света.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести