Вести: Фабињо уз Матића у Манчестер Јунајтеду

МАНЧЕСТЕР: Манчестер Јунајтед, после комплетирања трансфера Немање Матића из Челсија, жели да доведе и Монаковог универзалца и капитена Фабиња.
fudbal
Фото: Dnevnik.rs

Менаџер Јунајтеда Жозе Мурињо бразилског фудбалера види као идеалног партнера Матићу у везном реду, иако пођеднако успешно може да дејствује и као десни бек, и спреман је да почне преговоре са Монаком, пише Индепедент.

Мурињов план је да на десном беку остави Антонија Валенсију, кога изузетно цени, а Фабиња помери у средину терена и направи компактибилан тандем са српским репрезентативцем.

Британски медији пренели су да ће до краја недеље Матић да потпише за клуб са Олд Трафорда у трансферу вредном 40 милиона евра, чиме би постао најскупље плаћени српски фудбалер у историји.

Алвес напустио Јувентус: Навијачи извините, не идем због пара

ТОРИНО: Бразилски фудбалер Дани Алвес раскинуо је уговор са Јувентусом после само годину дана.

Алвес се од вицешампиона Европе и првака Италије опростио поруком на Инстаграму, захваливши се навијачима, иако је баш од њих добио много критика и увреда због непоштовања клуба.

Овај 34-годишњак је првобитно изненада тражио раскид уговора, а потом је на друштвене мреже поставио слику копачки из времена када је са Барселоном у финалу савладао управо Јувентус.

"Захваљујем се свим навијачима Јувентуса, пријатељима, саиграчима и клубу који побеђује и долази до финала. Поштовање према Јувентусу и навијачима показао сам кроз преданост, страст и давањем свега од себе у свакој прилици. Извињавам се навијачима Јувентуса ако сам их нечим увредио, нисам имао намеру. Фудбал не играм због новца, већ што га волим", написао је Алвес.

Алвес је алудирао да у Манчестер Сити не иде због новца, већ како би поново радио са менаџером Пепом Гвардиолом.

На Етихаду би требало годишње да зарађује 4,8 милиона милиона евра, што је за два милиона мање од понуде коју је добио од Челсија.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести