Ветерани Фрушкогорског партизана из Буковца добро напредују

Спортско фудбалско удружење ветерана ФК Фрушкогорског партизана из Буковца имају чиме да се похвале.
с
Фото: Приватна архива

Такмиче се у Другој лиги Јужна Бачка и после полусезоне налазе се на првој позицији са скором од шест победа и по једном поразу и нерешеном резултату. Сви чланови овог колектива, који има око 40 чланова, дишу као један и то је оно што их води напред, а просек година је 40.

Предузимљиви председник овог колектива је Лука Плећаш, који се труди да свима обезбеди све што је потребно за бављење фудбалом.

– Овде сам од 2021. године и желим, као и сви, да будемо успешни. Истина, нико нам не помаже, али сналазимо се. Живимо од чланарине, али сви играчи су осигурнани од било какве непријатности, повреде и осталог. Задовољан сам односом свих према игри и осталим активностима. Жеља је да на пролоеће организујемо турнир, који би се играо на терену ОШ „22. август“ у нашем месту – истакао је Плећаш.

Играчи и пријатељи колектива често праве заједничке вечере, а хемија међу свима је одлична, што је потврдио и један од организатора и играч Далибор Живковић. А тренер екипе Милутин Маричић је додао:

– Ситуација у клубу је изузетна и то нас држи. У екипи имамо и доста момака са стране и сви пружају максимум у свим ситуацијама. Радимо заједно Слободан Подрашчанин и ја и верујте да смо сјајно ушли у сезону, што је дало резултат. Све је на заиста високом нивоу, а најстарији наш члан је Милорад Ђурановић. Верујем да можемо да останемо на првој позицији и пласирамо се у Прву лигу ветерана Јужне Бачке.

М. Павловић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести