ЛШ: Видал и Робен: Опљачкани смо; Замало нападнут Касаи, Рамос брани судију

МАДРИД: Фудбалери минхенског Бајерна Артуро Видал и Арјен Робен поручили је да су одлукама судија "опљачкани" у Мадриду у поразу од Реала у реваншу четвртфинала Лиге шампиона.
Arjen Roben
Фото: FoNet

Реал је прошао међу четири најбоља тима Европе победом на Сантијаго Бернабеу после продужетака 4:2, али уз два гола Кристијана Роналда из офсајда и неоправдан црвени картон Видалу од стране мађарског судије Виктора Касаија.

"Оваква пљачка не сме да се дешава у Лиги шампиона, запитали смо се да ли је могуће да су нам тако нешто урадили. Желели смо полуфинале, али сада осећамо бес јер је судија одлучио меч. Направио је много грешака, осрамотио нас и избацио из Лиге шампиона", рекао је Видал после меча.

Ништа мање критика на рачун судија није имао ни Арјен Робен, некадашњи фудбалер Реал Мадрида.

"Опљачкани смо и то морам да кажем јер је судија упропастио одличан меч. Ретко када причам о судијама, били смо сјајни на терену, као и Реал, али је судија грешио, не ми... Човек је пиштаљком направио је себи рекламу, уместо да буде реклама за фудбал", рекао је Робен.

Видал, Левандовски и Тијаго хтели обрачун са Касаијем

Фудбалери Бајерна Роберт Левандовски, Артуро Видал и Тијаго Алкантара покушали су да упадну у свлачионицу и обрачунају се са мађарским арбитром Виктором Касаијем незадовољни његовом суђењем у реванш мечу четвртфинала Лиге шампиона против Реала.

Како пишу шпански медији, међу којима је и угледна Марка, тројица фудбалера уз псовке и висок тон хтели су да се пробију до судија, али их је у томе спречила полиција.

Видал је био бесан јер је престрого искључен у 84. минуту, а још веће незадовољство осталих из баварске екипе изражено је због два гола Кристијана Роналда из офсајда.

Рамос: Не знам зашто се говори о судијама

Капитен Реал Мадрида Серхио Рамос истакао је да не разуме бес и љутњу фудбалера Бајерна одлуке судија после утакмице у Мадриду у четвртфиналу Лиге шампиона.

Из Бајерна нису штедели критике на рачун судија и главним међу њима Виктора Касаија, изјавама да су "опљачкани" после два гола Кристијана Роналда из офсајда и искључења Артура Видала.

"Поштујем свачије мишљење, али не знам о чему се овде говори. Судије ти некада дају, а недак одузму", рекао је Рамос новинарима после утакмице, а преноси магазин "4-4-2".

Рамос није могао да не прокоментарише "твит" Ђерара Пикеа у току утакмице Реала и Бајерна, иако је ставио само три тачке.

"Ништа ново, нисам изненађен. Морам да га подсетим да још једном погледа утакмицу против Пари Сен Жермена и види да ли има исто мишљење о судијама", поручио је Рамос саиграчу и штоперском партнеру из репрезентације Шпаније.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести