Војислав Гајић, председник клуба: Војводина је изнад свих нас

За виђење комплетне ситуације која ових дана оптерећује свакодневни живот овог спортског колектива, замолили смо Војислава Гајића, председника Фудбалског клуба Војводина.
gajic
Фото: Dnevnik.rs

- Војводина је најстарији грађански клуб у Србији - нагласио је први човек Новосађана. - У овој сезони смо показали колико смо озбиљни, тренутно смо на другом месту суперлигашке табеле и екипа постиже феноменалне резултате. Тиме остварујемо зацртани план, а све структуре раде беспрекорно. Наравно, Војводина је и живи организам, у којем се сви ми налазимо у њеној функцији и наглашавам да нико не може да буде и није старији од самог клуба. Уз то, имамо и све већи број навијача на утакмицама, који показују велику лојалност, због чега сам изузетно задовољан. Свакодневно радимо на стварању оптималних услова за живот и рад и то не може да се не примети.

О конфликту на релацији тренер - спортски директор, председник новосадске “старе даме” има јасан став.

- Ствари које се провлаче кроз медије плод су баратања полуинформацијама. Сви ми који у клубу радимо, чинимо то у најбољем интересу Војводине. Ненад Лалатовић је шеф стручног штаба, а Никола Лазетић је спортски директор који обавља посао из свог домена. Дозвољавам да је могуће да се понекад разиђу у мишљењима и у тим ситуацијама треба да пронађемо најбоља решења, јер, наглашавам то, нико не може бити изнад саме Војводине. Видећете веома брзо да ће наш клуб постати још јачи и наставићемо да радимо на реализацији планова. Ушли смо у четвртфинале Купа Србије и није немогуће да освојимо победнички трофеј у овом такмичењу. Уз то, навијачима поручујем да ћемо се, уз њихову подршку с трибина, борити за освајање једне од позиција које би нас одвеле у Европу, а онда и у трку за титулу шампиона државе - додао је Војислав Гајић.       

Текст и фото: А. П.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести