ВОЈВОЂАНСКА ЛИГА ЈУГ Кабел убедљивом победом наставља трку за виши ранг

НОВИ САД: Убедљивом победом над Хајдуком 4:1 (2:1) из Бешке фудбалери Кабела настављају трку за виши ранг.
fk kabel
Фото: Д. Иванић

У уводним минутима прилику за домаће имао је Граховац, али је са саме гол линије лопту у поље избио Суботин. Потпуно ненадано гости су дошли до предности. Поред успаване одбране утрчао је Маринко Гавриловић, надмудрио истрчалог Сакића и пласирао лопту у мрежу.

Видели су домаћи да је враг однео шалу, додали су гас и након пет минута стигли до изједначења. Мирко Попадић утрчао је између задње линије одбране Бешчана и погодио стативу од које се лопта одбила у мрежу.

Био је то опроштајни гол обзиром да Попадић одлази у Америку.  Неколико минута касније одлично проигравање  Горана Недића у вођство је претворио Никола Богданић. Исти играч је у наставку надмудрио одбрану гостију и савладао немоћног Шовљанског.

Што се мрежа екипе из Бешке до четвртог гола није затресла заслуге припадају солидном Шовљанском који је у неколико наврата спасао мрежу, не и у 84 минуту када искусном Малиyану није било тешко да погоди угао за коначан резултат.

М. Поповић

НОВИ САД: Игралиште Кабела. Гледалаца 100. Судија : Бикић (Зрењанин). Стрелци : Попадић у 32. Богданић у 36. и 47. и Малиyан у 84. за  Кабел, М. Гавриловић у 26. минуту за Хајдук.

КАБЕЛ : Сакић – Тривуновић 8, Тадић 7 (од 46. Ђулић 7), Вучковић 8, Шијан 8, Недић 8 Граховац 7 (од 59.Поштић 7), Богданић 8, Ђурић 7, Бараћ 7, Попадић 8 (од 66. Малиџан 7). 

ХАЈДУК (Б): Шовљански 7,  М.Гавриловић 7, Суботин 7 (од 46. С. Гавриловић 6), Петровић 6, Николић 6, Звекан 6, Шпоња 6, Мутић 6,, Георгијев 6, (од 59. Гајић 6),Ђорђевић 7 ( од 46. Митровић 6). Орошић 7.

 

 

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести