Војвођански лигаш Будућност из Српске Црње стартовао

Припреме за јесењи део првенства у Војвођанској лиги - исток почели су и фудбалери Будућности из Српске Црње и то под руководством новог шефа струке Мирка Стокића који је на овој функцији заменио Миленка Зечевића.
lopta tanjug.jpg
Фото: Dnevnik.rs

На првом тренингу било је присутно 15 фудбалера, док је неколико оправдало свој изостанак. 

Играчки кадар предводио је искусни голман Мартин Магда, а поред њега новом шефу струке јавили су се: Јовин, Ненад Ковачевић, Никола Ковачевић, Топић, Тодоров, Васиљевић, Хоман, Станков, И. Стакић, С. Перин, Прпа, А. Богин, Марков, Стојшић. У екипи више неће бити првог стрелца тима из „Ђуриног села” Марка Ковачевића који је, како се наговештава прешао у редове новог српсколигаша Младости из Новог Сада.

Тренинзи ће се одржавати четири пута недељно, с тим што је четвртак предвиђен као слободан дан, а исто тако у склопу припрема Црњани ће одиграти неколико утакмица,а прва је заказана већ за недељу (12. јула) требали да одиграју меч 2. кола Купа Зрењанина на свом терену против српколигаша са Козаром из Банатског Великог Села.

У управи Црњана наговештавају да ће искористити прелазни рок, е како би још освежили доласком неколико искусних играча своје редове. Иначе, екипа Будућности састављена је махом играча из самог села. Амбиције су, ако се све окупи евентуални пласман у горњи део табеле.    

М. Секулић

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести