Војводина довела новог фудбалера: Копитовић три године у црвено-белом

Борис Копитовић, 26-годишњи штопер, постао је фудбалер Војводине и одмах се ставио на располагање шефу стручног штаба Славољубу Ђорђевићу.
Kopitovic-800x600
Фото: Борис Копитовић, фото: ФК Војводина

Дојучерашњи фудбалер белоруског БАТЕ Борисова и потенцијални репрезентативац Црне Горе ставио је потпис испод уговора који га обавезује у наредне три године према Новосађанима, а одмах потом одрадио је и тренинг.

- Веома сам задовољан због тога што сам постао играч Војводине – истакао је Копитовић одмах по потписивању уговора. - Реч је о једном од највећих клубова у Србији, с богатом традицијом и историјом. Драго ми је и због тога што сам се вратио у српски фудбал, у којем сам већ показао квалитет и потрудићу се да оправдам очекивања навијача и свих људи у клубу. Физички се одлично осећам, јер без паузе тренирам од јануара.

Задовољан због ангажовања Копитовића био је и Славољуб Ђорђевић, тренер “старе даме” из Новог Сада.

- Довели смо искусног и веома озбиљног фудбалера, који може да игра на више позиција у одбрани - рекао је Ђорђевић. - Реч је о играчу који је репрезентативац Црне Горе и који је изборио место у БАТЕ Борисову, што довољно говори о његовом квалитету. Потписивањем уговора с Копитовићем, заокружили смо причу у нашој одбрани, па сада имамо на располагању веома добре играче, који ће додатно бити појачани када се, надам се веома ускоро, на терен врати и Стефан Ђорђевић. Остаје нам да до краја прелазног рока покушамо да ангажујемо једног нападача и да тиме завршимо посао у прелазном року.

Како се у кулоарима спекулише, клуб из Српске Атине веома је заинтересован за младог Уроша Миловановића, шпица Радника из Сурдулице, који у овој сезони пружа запажене партије, али и учестало тресе противничке мреже.

А. Предојевић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести