Војводина гостује у Египту

Дан после после првенствене утакмице са екипом Младости, играчи Војводине који нису добили прилику против Лучанаца одлазе на атрактивно гостовање у Египат.
FK Vojvodina, grb
Фото: Dnevnik.rs

На позив из Александрије, црвено-бели ће одиграти утакмицу с екипом Пирамидс, на стадиону Борг ел Араб, који има капацитет од 86.000 места и други је највећи објекат ове врсте у Африци.

„Домаћин из Египта у суботу по нашу експедицију шаље чартер лет који ће нас пребацити у Александрију“, рекао је Душан Влаовић, председник ФК Војводина.

„Тамо ћемо бити смештени у луксузном хотелу “Хилтон”, у вечерњим сатима екипа ће одрадити тренинг, а утакмица је предвиђена за недељу у 19 часова. По завршетку сусрета обезбеђен нам је повратак у Београд, такође чартер летом, а укупан финансијски аранжан за наш клуб јако је повољан. Стручни штаб екипе, на челу с тренером Веселиновићем, определио се да на пут крене комбиновани тим, састављен од играча који неће играти против Младости. На овакав потез били смо принуђени, пошто није било удовољено нашој молби да се дуел с Лучанцима одложи или помери за неколико дана.“

А. П.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести