Војводина на припремама одиграла прву тренинг утакмицу

Желео је тренер Војводине Александар Веселиновић да пронађе адекватног ривала, али после неуспелих покушаја одлучио је да тренинг утакмицу одиграју две Вошине екипе.
zlicic vosa
Фото: Dnevnik.rs

После виђеног за 60 минута игре није зажалио због те одлуке, јер је виђена веома озбиљна и права такмичарска игра, у којој су обе стране желеле да забележе победу. То је пошло за руком плавима, који су до тријумфа стигли голом младог нападача Николе Гајића у 55. минуту. Тада је центаршут упутио новајлија из Јагодине Милан Ђурић, млађани Ђорђе Пантелић је одиграо повратни пас до плавокосог нападача, а Гајић је савладао голмана Илића.

„Изузетно нам је користило ових 60 минута које су одиграле наше две екипе, чак сам убеђен да је боље то што смо играли између себе него да нам је ривал била нека од слабијих локалних екипа“, рекао је Веселиновић.

„Момци су у сусрет ушли мотивисано, доста су се кретали и генерално изгледали веома добро за ову фазу припрема. Доказ њиховог озбиљног приступа је то што је постигнут само један гол.“


Судио Горан Шаула

Јучерашњи сусрет судио је помоћни тренер Горан Шаула, док су му помоћници биле његове колеге Ђорђевић и Јелачић. Судијска тројка је одлично обавила посао, о чему сведочи чињеница да нису добили ни једну једину примедбу од играча.


Навијаче Воше сигурно занима како се показао Афум Семјуел, нападач из Гане који се налази на проби.

„Семјуел дуго није играо и то се осетило. Странац мора да прави разлику на терену, а ја код њега нисам видео ни жељу, ни вољу да то чини. Највероватније је да он неће остати с екипом и да ћемо му се захвалити“, казао је тренер.

После неколико дана прожетих јаким темпом рада, играчи  данас преподне ће вежбати у теретани, а онда ће имати слободно послеподне.У петак се наставља с интензивним радом, а у суботу их очекује тренинг утакмица с екипом Будућности из Подгорице, чији нови тренер је Новосађанин Зоран Говедарица.

Текст и фото: А. Предојевић

Плави –  Жути 1:0 (0:0)

ЗЛАТИБОР: Игралиште крај Језера, гледалаца: 50. Стрелац: Н. Гајић у 55. минуту.

ПЛАВИ: Роцков, Стојковић (Мандић), М. Гајић, Саничанин, Антић, Путинчанин, Ђурић, Милојевић (Владић), Арсић, Езе (Пантелић), Н. Гајић.

ЖУТИ: Илић, Лазаревић, Веселиновић, Радовановић, Деветак, Мирков, Месаровић, Суботић, Л. Зличић, М. Зличић, Семјуел.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести