Војводина почела припреме за пролеће, Лалат звао и омладинце

Фудбалери Војводине почели су припреме за нову полусезону. 
nenad lalatovic, J. Grlić
Фото: Ј. Грлић/Ненад Лалатовић

Ненад Лалатовић данас је извршио прозивку у СЦ „Вујадин Бошков“, па су уз први тренинг у новој години, црвено-бели кренули да се спремају за изазове који их чекају овог пролећа.

Циљ су европске квалификације али и одбрана Купа Србије.

Пред почетак првог тренинга поздравио их је председник клуба, Драгољуб Самарџић, који им је пожелео срећан рад и добре резултате.

На првом окупљању се појавило укупно 30 фудбалера.

Голмани ће бити Никола Симић, Немања Тороман, Горан Вуклиш и Жељко Бркић. У дефанизиви ће играти Никола Андрић, Младен Деветак, Аранђел Стојковић, Владимир Ковачевић, Вељко Јеленковић, Стефан Ђорђевић, Славко Брачић, Марко Бјековић, Милан Мајсторовић, Ђорђе Ђурић и Лазар Стојисављевић.

У везном реду се налазе Никола Дринчић, Богдан Младеновић, Мирко Топић, Петар Бојић, Дејан Зукић, Миљан Вукадиновић, Владимир Милетић, Владан Новевски, Урош Кабић, Миодраг Гемовић, Новица Максимовић и Огњен Ђуричин.

У нападу су преостали Немања Човић, Ђорђе Пантелић и Момчило Мркаић.

Данашње окупљање пропустио је штопер Синиша Саничанин, који се недавно оженио, те је добио дозволу клуба да пропусти почетак припрема, а неки медији су објавили да је добио одличну понуду за наставак каријере у иностранству.

Због тога се вратио са позајмице из Рада Лазар Стојсављевић,  док ће Михајло Нешковић и наредну полусезону играти у Инђији.

Шефа стручног штаба Ненада Лалатовића може да радује то што су сви дошли спремни на почетак припрема, укључујући Николу Симића и Мирка Топића, који су имали проблема са повредама.

Војводина ће у СЦ „Вујадин Бошков“ тренирати све до 13. јануара два пута дневно, да би дан касније отишли на двонедељне припреме у турски Белек.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести