Војводину скупо коштало вређање Мажића

Пљуште казне по леђима суперлигаша, а Дисциплинска комисија није имала милости.
sudija
Фото: Dnevnik.rs

Поред клубова цех ће морати да плате и поједини челници због неодговорних медијских иступа. Највише ће платити Драгослав Вуковић, сада већ бивши председник Надзорног одбора Војводине, који ће морати да плати 100.000 динара због увреда на рачун најбољег српског судије Милорада Мажића. Војводина за исти прекршај плаћа 150.000.

Кажњени су, наравно, и Звезда и Партизан. Црно-бели морају да плате 400.000 динара због паљења столица на стадиону „Рајко Митић“, али и лоше организације утакмице са Вождовцем, док црвено-бели плаћају 300.000 динара за паљење пиротехнике на претходне четири утакмице - против Бачке, Чукаричког, Партизана и Радничког из Ниша.

Кажњен је и новајлија у Суперлиги Земун, који неће моћи да води навијаче на наредна два гостовања. Разлог - транспаренти увредљивог садржаја на првенственим утакмицама, а због лоше организације меча против Младости из Лучана кажњена је и ОФК Бачка са 70.000 динара.

Због коментарисања суђења кажњени су и председник Мачве Ивица Краљ, директор Спартака Драган Ђорђевић, као и тренер Младости из Лучана Нешко Миловановић, који ће платити по 25.000 динара, а њихови клубови по 65.000.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести