Воша сутра гостује у Нишу, Вукадиновић поручује да нема одустајања

Ни мало лако посао било је пронаћи саговорника у редовима фудбалера Војводине пред гостовање у Нишу. Три узастопна пораза морала су да оставе трага на расположење међу новосадским црвено-белима, који су свесни свега што су пропустили да учине у минулим рундама, али и онога што им тек следи.
Miljan Vukadinović (levo) u duelu s Puškarićem iz Čukaričkog Foto: J. Grlić
Фото: Ј. Грлић

Већ сутра, новосадски тим гостује у Нишу и то екипи која их је претекла на четвртом месту на табели и која им је сада директни ривал за освајање позиције која води у Европу. Ипак, Миљан Вукадиновић, један од предводника “старе даме”, одазвао се на нашу молбу да нам каже коју реч више пред овај тежак двобој.

- Тешко је пронаћи праве и паметне речи после свега што нам се догодило, јер је евидентно да смо упали у кризу - сложио се брзоноги фудбалер. - Сада морамо да покушамо да већ у следећу утакмицу уђемо максимално и потражимо шансу да зауставимо неповољну серију резултата. Свако од нас, сигуран сам, потражиће лични, додатни мотив, како би дао пун допринос остварењу такве замисли. Жао ми је због навијача који нас прате и код куће и на гостовањима, а које у последње време нисмо усрећили ни играма, ни резултатима које смо приказивали и остваривали.


Поново без Човића

У тим из Новог Сада враћа се Стефан Ђорђевић, који је зарадио два сусрета суспензије због искључења у дуелу с Радником у Новом Саду. Међутим, неповољна околност за “стару даму” представља чињеница да ће поново бити лишени помоћи капитена Немање Човића, који је искључен у Лазаревцу и који је такође суспендован на две утакмице.


По правили, сусрети између Радничког и Војводине праћени су додатном тензијом на терену и нема сумње да ће тако да буде и у суботу.

- Нишлије су нас претекле на табели захваљујући бољој гол-разлици, али, у случају наше добре игре и жељеног резултата, све може поново брзо да се промени. Раднички има квалитетан тим, права је домаћинска екипа и зато смо весни да нам неће бити ни мало лако на Чаиру. Ипак, не одустајемо, мораћемо да се тргнемо и, у том правцу, током протекле недеље обавили смо серију разговора с управом и стручним штабом. Надам се да ће све то да нам донесе и одговарајући резултат.

До краја лигашког дела, остало је да се одиграју још четири кола, а Војводина у њима нема ни мало лак распоред.

- Ни до сада нам распоред није био лак, јер лига је изузетно изједначена, ако се изузму Партизан и Црвена звезда. Сви тимови поседују квалитет и тешко је узети бодове било где. Ривали нам сада дишу за вратом и сигурно је да постоји одређени притисак, који и те како осећамо. С друге стране, носимо дрес великог клуба и због тога верујем у екипу, као и у то да ћемо да се подигнемо и већ у Нишу одтваримо што повољнији резултат - нагласио је Миљан Вукадиновић.

А. Предојевић

EUR/RSD 117.1305
Најновије вести