ВУЧИЋ НАЈАВИО: Отварање стадиона у Лозници 12. новембра, у Зајечару 19. новембра; Долази Чеферин

ЛЕСКОВАЦ: Председник Србије Александар Вучић најавио је данас да ће 12. новембра бити отворен фудбалски стадион у Лозници, а 19. новембра у Зајачару.
2
Фото: Youtube/ InfoLo

“Долази нам шеф УЕФА Александер Чеферин 19. новембра и заједнички отварамо стадион у Зајечару, ако све буде у реду. Онда долазимо да гледамо Србију против Бугарске у Лесковцу пошто рачунамо да ће ту бити највећа помоћ нашој репрезентацији и најбоље навијање”, рекао је Вучић током обиласка новог погона фабрике “Аунде” у Лесковцу.

На питање новинара да прокоментарише поједине изјаве да је грађење таквих објеката наводно "потпуни промашај", Вучућ је одговорио питањем: “Јесте ли чули да је било шта што смо урадили добро?”

На констатацију да је критиковано и отварање нове зграде железничке станице у Прокопу, Вучић је одговорио новинарки да чита погрешне ствари и погрешне медије.

“Докон поп и јариће крсти. Не знају више шта ће. Таква велелепна станица, а новинарима тих медија сметала је кафа. Замолићу их да им направе најбољу следећи пут, али то неће променити однос. Увек ће бити против свега, али на то не треба да се обазирете. Знате шта је ваш пут, знате како Србија мора да иде напред и како не сме да се заустави, како не сме да се враћа у прошлост”, поручио је Вучић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести