Вујачић: Погађао сам и на тренингу пре меча

БЕОГРАД: Стрелац победоносног гола за Партизан у тријумфу над Напретком (1:0) у заосталом мечу петог кола Суперлиге, Игор Вујачић, поручио је да је мрежу погођао и на последњем тренингу пре утакмице, као и да показао да зна да постигне гол и ногом и да се нада да ће тренер да му дозволи да изведе и понеки слободан ударац.
Танјуг/З. Жестић/Игор Вујачић
Фото: Танјуг/З. Жестић/Игор Вујачић

"Дан пре утакмице са Напретком на тренингу сам постигао неке голове, саиграчи су се хватали за главу. Видећемо, ако буде било прилике и резултат то буде дозвољавао, шеф ће ми дати да шутнем и неки слободан ударац. Показао сам да могу и ногом да дам гол, не само главом. Гол сам посветио супрузи јер нам је данас годишњица брака!", рекао је Вујачић за званични сајт ФК Партизан.

Штоперу црно-белих асистирао је капитен Слободан Урошевић.

"Трудимо се да додамо лопту ономе ко је у бољој позицији. Имао сам и ја у другом полувремену ситуацију где сам могао да шутнем, али хтео сам да се реванширам Чакију, међутим противнички играч се појавио испред мене и мало сам лоше захватио лопту", изјавио је црногорски репрезентативац.

Партизан ће већ у недељу у Хумској дочекати Јавор.

"Биће теже него у првом колу. Играмо утакмице на свака три дана. Надам се да ћемо славити", закључио је Вујачић.

Клуб из Хумске победом над Напретком избио је на друго место Суперлиге са 33 бода, пет мање од лидера, вечитог ривала и петоструког узастопног шампиона Србије Црвене звезде.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести