Вулетић: Није први пут да се ТВ Арена спорт овако односи према Партизану

Велику полемику у српској фудбалској јавности подигли су термини одигравања мечева Партизана на почетку нове сезоне Суперлиге Србије.
Vladimir Vuletic/tanjug
Фото: Танјуг/видео/Владимир Вулетић

Управо о томе говорио је у разговору за ‘Б92’ потпредседник Партизана Владимир Вулетић. Он је незадовољан терминима одигравања мечева његовог тима на отварању лиге.

– Нова сезона почиње тако што од свих клубова у првом колу ФК Партизан једини игра своју утакмицу у 17.30 часова, док остали клубови играју од 19 часова па надаље. Емитер, купац и носилац ТВ права Аренаспорт, позната по вишечасовном спортском програму, као уводом у сваку европску утакмицу Црвене звезде и петоминутним укључењем у студио пред европску утакмицу Партизана, без било какве консултације са нашим клубом одређује термине у којима се игра утакмица – констатација је Владимира Вулетића.

Он је потом истакао да такав случај није само у првом колу, јер ће у наредном меч црно-белих против Новог Пазара бити игран још раније.

– За следеће коло планирани термин је још ранији – 17.00 часова. Није ово њима први пут да се овако опходе према Партизану. Код њих важи правило да Партизан лети треба да игра поподне у време велике врућине, а зими увече у време највеће хладноће – додао је Вулетић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести