Вулетић одговорио Илићу: Газда Радане...

БЕОГРАД: Потпредседник Партизана Владимир Вулетић експресно је одговорио председнику Скупштине Радничког из Ниша, који је раније данас рекао да црно-бели, а посебно Вулетић, не би смели јавно да коментаришу одлуке Дисциплинске комисије ФСС.
Vladimir Vuletic/tanjug
Фото: Танјуг/видео/Владимир Вулетић

"Трбохозборачким речима, ничим позван, а још мање властан, о Партизану говори представник клуба, највећег лигашког профитера одлука Дисциплинске комисије ФСС. 

У свом осионом наступу, у својеврсној таштини празнине, бави се правним опсервацијама по оним познатим стиховима “имамо став и кад немамо појма”. 

Овај, духом сиромашни гласноговорник, тврди како судијске одлуке не треба коментарисати, заборављајући да је његов клуб, из Ниша Раднички, то већ често чинио, истакао је Вулетић.

Како је навео, само скице ради, 7. априла 2016. године, огласио се овај, још један у мору доследних и принципијелних спортских радника, говореци: “Цела српска фудбалска јавност је на утакмици 27. кола, Раднички - Нови Пазар, видела да је судија дозволио не рукомет или одбојку у шеснаестерцу гостију, него кошарку. 

"Након свега што се јуче дешавало непотребно смо доведени у сумњу да иза свега стоје нечасне намере и дела којима се баве органи ван фудбалског спорта, јер се мимо зеленог терена трасира пут у европско такмичење клубовима који то нису спортски остварили.”

Вулетић истиче да је то човек који, користећи потенцијал у перфекту, наводи да су они, да су хтели, могли да наместе утакмицу против Јавора.

"Готово гротескно звучи околност да се један фудбалски функционер бахато хвалише својим волшебним могућностима да, уколико само то пожели, може да намести сваку утакмицу. 

Ово је права прилика за реакције једног другог доследног, принципијелног и ултимативног моралног горостаса, оличеног у члану ИО ФСС задуженог за регуларност такмичења. 

Међутим, закључујући ову неплодну расправу, са задовољством поручујем, Сремчевим речима: “Газда, Радане, ти са мердивен слазиш, а ја се на мердивен тек качим!”, закључио је Вулетић.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести