Завршен турнир у малом фудбалу „Куп општине Бачка Паланка 2018”

После 11 такмичарских дана, окончан је турнир у малом фудбалу „Куп општине Бачка Паланка 2018”.
lopta tanjug.jpg
Фото: Dnevnik.rs

Победнички пехар подигли су чланови екипе Бровел виљушкари, који су у финалном сусрету савладали Виторог са 6:4 (3:2). На треће место пласаирала се екипа Макс бет, која је након доста узбуђења победила Чарду Капор са 6:4 (1:2). Три најбоље пласиране екипе добиле су пехаре и новчане награде. Износом од 250 хиљада динара, награђена је првопласирана екипа, 60 хиљада динара припало је члановима другопласиране, а 40 хиљада динара фудбалерима екипе која је завршила на трећем месту.

На крају турнира проглашени су и најбољи појединчи. Титула најпоузданијег чувара мреже, припала је Марку Ђукићу (Бровел виљушкари), најефикаснији играч турнира са 11 голова је Чичић (Макс бет), док је титулу најбољег иограча турнира освојио Милован Дмитровић, члан победничке екипе. Најбољим појединцима „Купа општине Бачка Паланка 2018.”, додељени су пехари.


Војводина прва, Дунав други

Последње две вечери одржавања сениорског, одигран је и турнир за фудбалере рођене 2011. године и касније. На њему учествовале екипе Војводине из Новог Сада, Крила Крајине, Дунав и ОФК Бачка из Бачке Паланке. У утакмици за треће место, Бачка је поражена од Крила Крајине са 0:4, а у финалном сусрету Војводина је, резултатом 1:0, савладала Динав и освојила победнички пехар.


Пехаре трима најбољепласираним екипама, новчане награде као и пехаре  најбољим појединцима, уручили су Дарко Божовић, директор УСР Тиквара и Маринко Петковић директор турнира. Турнир у малом фудбалу, одржан је у хали Тиквара, а окупио је око 200 фудбалера из Новог Сада, Врбаса, Шида, Младенова, Гајдобре, Обровца, Бача, Товаришева, Бачке Паланке и других места.

„Турнир је протекао баш онако како је и замишљен, у спортском надметању, борби за сваку лопту, жељи за победом, али не по сваку цену. Хвала свима који су помогли одржавање ове спортске манифестацијем, а посебно хвала Бранислчаву Шушници, председнику општине Бачка Паланка. Одигран је велики број квалитетних утакмица, на задовољство гледалаца, али и свих нас који смо га организовали“, истакао је Маринко Петковић, директор турнира.

М. Ђ. Кременовић

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести