Завршена полусезона Друге футсал лиге: Новобечејци пропустили прилику

Футсалерима Ивањице остаће у лепом сећању гостовање у Новом Бечеју, јер су победом избили на сам врх табеле друголигашког каравана.
futsal
Фото: Tanjug (T. Valič, ilustracija)

А било је очекивано да се Тиса усами на место лидера до наставка првенствене трке. Међутим, Банаћани су у две одложене утакмице исто толико пута изгубили и испада да нису ни требали да одлажу утакмице. Пропустили су Новобечејци прилику која се не указује сваки дан. Ивањичанима, очито, прија  гостовање крај Тисе. Прво су на десној обали у Бечеју играли 2:2, а онда су на левој обали победили резултатом 7:3 и тиме најавили озбиљну кандидатуру за повратак у прволигашку конкуренцију.

Од првог минута су гости показали да се ради и озбиљној екипи, али су до голова стигли тек у другом делу првог полувремена. Успели су домаћи пре одмора да смање на 1:2. Неизвесност око резултата трајала је до 27. минута, кад је Томић успео да мањи на 2:3, а онда су гости за три минута постигли исто толико голова и већ у 30. минуту се наслућивао коначан победник.

Кад је Чичић у 36. минуту добио јавну опомену због старта, а онда зарадио и искључење због приговора, било је јасно да је нервоза била кључни фактор зашто Новобечејци нису пружили очекивано издање. А кад се тако игра, онда и спортска срећа окрене леђа.

В. Јанков

ТисаИвањица  3:7  (1:2)

НОВИ БЕЧЕЈ: СРЦ Јединство. Гледалаца: 150. Судије: Радуловић и Лазаревић (обојица из Београда). Стрелци: Летић у 18, Томић у 27, Томчић у 33. минуту за Тису, а Радоњић у 13, 22, 30, Вукашиновић у 14, 29, Миловановић у 28, Ђ. Лишанини у 38. минуту за Ивањицу. Жути картони: Губеринић и Чичић (Тиса). Црвени картон: Чичић у 36. минуту (Тиса). Нагомилавање прекршаја: Тиса 10(5+5), Ивањица 7(4+3).

ТИСА: Ћурчић,Урчић, Чичић, Летић, Губеринић, Целин, Андрић, Томчић, Зокић, Томић, Ердељан, Јосимовић, Попов, Виновић.

ИВАЊИЦА: Ђ. Лишанин, Николић, Радоњић, Г. Лишанин, Вукашновић, Јовановић, Колаковић, Стојковић, Ивановић, Бојовић, Миловановић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести