Здјелар на мети Италијана

У моменту док се фудбалери Партизана спремају на Златибору увелико се прича о предстојећем прелазном року.
zdjelar, tanjug
Фото: Tanjug/Z.Žestić, arhiva

Зна се да је на мети многих клубова (Борусија Меншенгладбах, Лил, Андерлехт, Лион..) Умар Садик и да су многи у тефтер убележили младог Филипа Стевановића, али од јуче се шушка и о интересовању италијанских клубова за Сашу Здјелара. Још се увек се не зна који су то инетеерсенти, али оно што је познато је да се ради о клубовима Серије А. Неуморни задњи везни заслужио је својим играма пажњу странаца, можда да већ овог тренутка оде, али с тим не слаже тренер Саво Милошевић, који би да га у црно-белом дресу задржи што је дуже могуће. Отуд и нови уговор који је Партизан понудио Здјелару па се чека одлука самог играча хоће ли остати или отићи.

Подсетимо, сјајни задњи везни у Хумску је 2018. дошао из Олимпијакоса и после почетног привикавања почео да пружа изванредне партије. Забележио је 72 наступа за црно-беле од којих 44 само у прошлој сезони. Јасно је да је један од кључних играча ,,парног ваљка“ и због тога клуб не жели да га се одрекне. Питање је да ли би црно-бели успели да нађу праву замену за њега, на врло осетљивом месту у тиму. Желе Београђани да доведу Марка Доцића из Чукаричког али он није исти тип играча. Дакле, Партизан би одласком Здјлара изгубио много у сезони у којој жели да освоји шампионски трофеј. Због тога су челници ,,парног ваљка“ неуморном задњем везном понудили продужетак сарадње до 2023. године, уз боље финансијске услове.

Како сазнајемо Партизан има понуду од 1.500.000 евра за Здјелара,  што у овом тренутку није цифра која би им много тога донела. Пре су у Хумској вољни да продају Садика или Стевановића јер би на њима много више зарадили.

И. Лазаревић

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести