Железничар из Панчева не крије амбиције: Пласман у виши ранг не би требало да измакне

Фудбалери српсколигаша Железничара из Панчева  стартовали су са припремама.
zelja pancevo 1
Фото: Фудбалери Железничара, фото: Приватна архива

Поред председника клуба Зорана Наунковића, прозивци су присуствовали директор Ненад Бојковић, спортски директор Саша Радуловић, Петар Санаде  и навијачи. На првом окупљању било је 29 играча, међу којима и петорица новајлија: Милош Савановић (Раднички, Зрењанин), Никола Радисављевић (Рад), Милан Зорица (Исланд), Филип Дамјановић (Спартак ЖК) и Лука Петровић (Динамо 1945).

Председник  клуба Зоран Наунковић поздравио је играче и упознао их са амбицијама у наставку сезоне.

- Желим вам добро здравље, успешне припреме и добре резултате у настваку сезоне. Циљ је да сачувамо прво место и да се пласирамо у Прву лигу. Припреме ћемо обавити на својим теренима и један део у Црну Гору . Досадашње заслуге не вреде, сви ћете имати шансу да се докажете и изборите место у тиму – казао је клупски челник. 

Спортски директор Саша Радуловић је  најавио долазак још неколико играча.

- Сигурно ћемо се појачати са још неколико  играча са којима водимо разговоре.Тежак  посао је пред нама, али верујемо да можемо до циља – оптимиста је Радуловић.

Панчеви ће  одиграти припремне утакмице са ИМТ - ом (Београд), Војводином (Перлез)Црвеном звезда (НМ), Младим Радником (Пожаревац), а на припремама у Будви ривали ће им бити Подгорица, Грбаљ, Бокељ и Арсенал (Тиват). Тренер Душан Јеврић са својим сарадницима тренером Марком Андрејићем и тренером голмана Владимиром Растовићем пред први тренинг упознао је играче са обавезама које их очекују и рекао:

- Добрим радом и резултатима треба да оправдамо очекивања управе и навијача и да сезону завршимо уласком у виши ранг. У наредних неколико дана комплетираћемо играчки погон и после две недеље рада кренути са контролним утакмицама. Верујем да ћемо са добрим резултатима наставити и у другом делу сезоне и пласирати се у Прву лигу  – рекао је тренер Душан Јеврић.

Б. Стојковски

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести