Жељко Гаврић, фудбалер Црвене звезде: Дупла круна на видику

Фудбалери Црвене звезде освојили су нову титулу, али предстоје им још две утакмице у првенству и финале Купа са Партизана. Млади везиста Жељко Гаврић изнео је своја очекивања пред завршне борбе.
gavric
Фото: Жељко Гаврић, фото: ФК Црвена звезда

- Драго ми је што смо већ обезбедили титулу и што растерећено  можемо да одиграмо још преостале две утакмице. Не сме да буде  опуштања, морамо да потврдимо зашто смо  четврту годину заредом прваци државе – рекао је Гаврић.

Жељко једва чека финале Купа са Партизаном.  - Сезона иде у смеру у ком смо желели, постигли смо одличне резултате у Европи, обезбедили титулу, недостаје нам само дупла круна, а она је на видику. Ближи се финале Купа, размишљамо и причамо  о њему, биће то прилика да ставимо тачку на сјајну сезону. Даћемо све од себе да савладамо вечитог ривала, да обрадујемо навијаче освајањем дупле круне  и да у одличном расположењу одемо на одмор.

Црвено-бели су  ове сезоне постигле више од 100 голова  и освојили више од 100 бодова.

- Драго ми је због чињенице да смо успели да достигнемо број 100 у два сегмента пре краја првенства. Били смо изузетно ефикасни, а голови су стигли као награда за одличну игру, труд и залагање на тренинзима.

Гаврић жали  што навијачи нису били учесници сјане сезоне.

- Познато је  да Звезда има најватреније и најбоље навијаче на овим просторима. Жао ми је што су због  короне пропустили ову сезону, али им се захваљујем што су нас подржавали на све друге начине и искрено верујем да ће их, колико – толико, бити на финалу Купа – нада се Гаврић.

И. Лазаревић

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести