Звезда и Младост отварају 4. коло СЛ, Партизан у Крушевцу

БЕОГРАД: Фудбалери Црвене звезде и лучанске Младости вечерашњом утакмицом на стадиону "Рајко Митић" отварају 4. коло Суперлиге Србије.
Linglong Superliga/Superliga
Фото: Суперлига

Због густог распореда и близине реванша у Копенхагену, Звезда је домаћин у ранијем термину екипи која је често знала у Београду да против актуелног сасмпиона одигра на високом нивоу.

Црвено-бели ће покушати да упишу трећи тријумф у домаћем првенству и врате се на победнички колосек након ремија са Копенхагеном (1:1) и пораза у Хелсинкију (2:1), а између одложене утакмице са Вождовцем.

Уједно, тим Владана Милојевића жели да на најбољи могући начин ухвати залет пред пут у Данску на реванш за пласман у плеј-оф квалификација за Лигу шампиона...

Два дана касније, Партизан игра у Крушевцу против Напретка након блиставе партије и победе над турском Малатијом (3:1) у борби за Лигу Европе.

Напредак је очајно почео сезону са сва три пораза, за разлику од црно-белих са шест бодова, уз одложен дуел са Јавором, и намеравају да задрже добро расположење пред одлазак у Турску.

Од осталих утакмица ове рунде, вицешампион нишки Раднички чека Вождовац, у војвођанском дербију састају се новосадски Пролетер и Спартак из Суботице, док ТСЦ са максималним учинком дочекује Чукарички.


Распоред 4. кола, вечерас: Црвена звезда - Младост (20 сати). Сутра: ТСЦ - Чукарички (17), Јавор - Мачва (20), Рад - Инђија (20), Раднички - Вождовац (20). Недеља: Напредак - Партизан (19), Пролетер - Спартак (20) и Радник - Војводина (20).


Табела: Војводина 9 бодова, ТСЦ 9, Партизан 6, Црвена звезда 6, Раднички 6, Чукарички 6, Инђија 4, Младост 4, Радник 3, Спартак 3, Пролетер 2, Вождовац 1, Мачва 1, Јавор 0, Напредак 0, Рад 0.


 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести