УЗ ПОМОЋ ВАР-а, ЗВЕЗДА ПОВЕЛА против Јанг Бојса! Погледајте ко се БАШ ОБРАДОВАО Ендиајевом првенцу (ВИДЕО)

БЕОГРАД: Фудбалери Црвене звезде после првог полувремена воде 1:0 против Јанг Бојса у утакмици групне фазе Лиге шампиона.
j
Фото: Tanjug (Jadranka Ilić)

Првенац у црвено-белом дресу постигао је Шериф Ендиаје у 35. минуту, после асистенције Османа Букарија и то након интервенције ВАР-а.

Поново, баш као против Манчестер Ситија у првом колу, ВАР је "помогао" Звезди и променио одлуку судија.


Новак Ђоковић скакао од среће

Први тенисер света, Новак Ђоковић налази се на стадиону "Рајко Митић" како би бодрио фудбалере Црвене звезде на мечу Лиге шампиона против Јанг Бојса.

И имао је чему да се радује, пошто је Звезда повела у 36. минуту голом Шерифа Ендиајеа, а тај резултат активан је на полувремену утакмице.

Српски тенисер је то дочекао са великим одушевљењем, скакао је од среће и стиснутих песница је скандирао из своје ложе.


Букари је постигао још један гол у надокнади времена, али га је ВАР оправдано поништио због офсајда.

"Звездана ноћ" на Маракани - Ван Гог инспирација за кореографију навијача

Навијачи Црвене звезде приредили су спектакуларну кореографију уочи утакмице против Јанг Бојса, а као инспирација им је послужила чувена слика Винсента Ван Гога "Звездана ноћ".

Инспирисани звездашком традицијом и жељом да још једном направимо искорак у подршци Звезди кроз кореографије и спектакл на Маракани одлучили смо да  звездану ноћ прикажемо кроз уметност. Чувена слика Винсента ван Гога  "Звездана ноћ“ пренета је  и осликана на пуним трибинама Маракане у мозаику од 50 000 најлона-уз поруку „ Ово је ноћ смелих, ово је ноћ храбрих, наводи се у саопштењу навијача Звезде.    
https://www.dnevnik.rs/lat/sport/fudbal/nole-bodri-fudbalere-zvezde-pro…

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести