Звезда с новосадског Најлона без тренера: Драган Шипка поднео оставку

Фудбалери новосадске Црвене звезде су након другог узастопног пораза, од Сремца код куће (2:0) и Борца у Шајкашу (3:0), остали без шефа струке.
fudbalska lopta
Фото: Dnevnik.rs

Драган Шипка поднео је оставку, па ће председник клуба Урош Милојковић морати под хитно да пронађе замену.

- Нисам од оних тренера који бојиште напушта у невреме, већ је то чин којим би желео да размрдам екипу. У прошлој сезони и поред одличних игара нисмо успели да сачувамо статус трећелигаша, али сам после разговора са председником Милојковићем остао у настојањима да кренемо готово од нуле и покушамо да оформимо екипу за брзи повратак међу трећелигаше. Нажалост, није ишло по замислима. Отишао је комплетан тим, пред старт у лиги крпили смо екипу и у првенство ушли без и једне провере. Стартовали смо солидно мимо свих очекивања остварили два ремија и победу. Тренутно 13 место са само девет освојених бодова ме је нагнало да седнем за сто са председником Урошем Милојковићем, који је био екстра коректан и при доласку  и сада при одласку из клуба. Растали смо се пријатељски а Звезди у даљем току првенства желим пуно успеха, у нади да ће моја оставка допринети изласку из кризе резултата – рекао је Драган Шипка.

Ко ће на ужареној клупи наследити Шипку , још увек се не назире. На потезу је председник Милојковић да што хитније реши , јер Звезда у суботу гостује у Бачком јарку.

М. По.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести