Историјски успех стогодишњака из Селеуша

Фудбалери Војводине из Селеуша су пролетос освојили прво место у Другој јужнобанатској лиги и пласирали се у Јужнобанатску А лигу.

То је историјски успех клуба с обзиром да ће се први пут такмичити у овом рангу.  -Селеуш је мало место са око 1.400 становника , а клуб је стар преко сто година.Прво је био у саставу Спортског дурштва које је мењало име, после рата се звао Партизан, а од 1982. носи име Војводина. Мештани, махом паори,веома воле свој клуб и чине велике напоре да фудбалерима обезбеде ваљане услове за рад. Сви у селу смо поносни на успех у претходном првенству и пласман у виши ранг – каже председник клуба  Владимир Вујовић.       

  Пласман у виши ранг изборили су: Александар Илић, Дамир Петић, Ђорђе Доријан, Марко Шелмић , Милан Орлић, Небојша Братић, Богдан Станков, Будимир Станчић, Борислав Ђукић, Будимир Станчић,  Кристијан Цаманц, Филип Шкорић, Никола Повић, Владимир Јовановић, Далибор Лака, Николин Винка, Бора Милошевић, Емануел Буја, Младен Ћурувија, Милан Милошевић, Слобода Торбук и Емануел Винка.Успешно их је водио  тренер Горан Добричић, а велики допринос добрим резултатима и готово породичној атмосфери дао је  економ и физиотерапеут Маријус Манчу. Војводини је циљ у новом друштву опстанак.

Р. Јовановић

 

EUR/RSD 117.1015
Најновије вести