Ивановић на излазним вратима Челсија

Иако је у јануару продужио уговор са Челсијем до лета 2017, све је извесније да би капитен репрезентације Србије Бранислав Ивановић већ у зимском прелазном року могао

да напусти Стамфорд Бриy.Енглески медији преносе да од доласка Антонија Контеа на клупу Челсија Ивановић не игра улогу у тиму какву је имао протеклих сезона. Добрим делом и због повреде, тек ове сезоне одиграо је само седам утакмица.

Будући да је закорачио у 33. годину живота, сигурно не представља будућност Челсија, због чега је мала вероватноћа да ће му клуб понудити ново продужење уговора на истеку сезоне.Спекулише се да би Ивановић већ у јануару могао да промени средину. Свесни су тога и други, заинтересовани клубови. Питање је само коју ће дестинацију одабрати поуздани дефанзивац? Да ли ће остати близу Лондона, или ће у зрелим играчким годинама потражити средину у којој би могао да добро заради пре повлачења?Енглески медији пишу да су Вест Хем и Кристал Палас већ показали интересовање да га доведу, али су у игри још Галатасарај, Олимпик из Марсеја и Интер.Ипак, није искључено да би могао да се одлучи и за неку далеку дестинацију попут Кине, која је у последње време постала веома примамљива за искусне играче.

Како преноси Мирор, бивши саиграч у Челсију, Бразилац Рамирез позвао га је да му се придружи у кинеском суперлигашу Ђиансуу, у који је прешао у јануару за огроман новац.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести